2009. február 21., szombat

32. hét

 Ma elég eredményes napom volt, el is fáradtam rendesen. :))) Reggel 10 után már itt voltak a barátaim és hozták a szép, új bútorokat. Nagyon kis ügyesek voltak, mert fél 1-kor már kész voltak, és még az is belefért az időbe, hogy felszereljék Ben baba új lámpáját a szobába. Most már alakul a rend a lakásban, lassan mindennek lesz helye, még a jövő hétvége van hátra, amikor a bababútorok a helyükre kerülnek és utána már tényleg nem sok dolgom lesz. :)))


Délután csináltam aktuális pocakfotókat is, mivel a szombat a fotózás napja, hiszen megint eltelt egy hét.... MÉG 8 hét.... vagy inkább írjam úgy, hogy MÁR CSAK 8 hét??? :)))) a lényeg, hogy mindjárt itt van április......


     


   


Alakul Ben Baba kuckója szépen, éppen ma mondtam a szintén kismama barátnőmnek, hogy azért van ilyen nagy hasam, mert kell a hely Bohne Babának, hiszen biztos jóóóóó nagy kukaca van és azért is nőtt ilyen tágasra a kuckója, hogy mindene kényelmesen elférjen, ne kelljen szűkölködnie. :)))))


 


U.i.: Jane, ez a felső H&M-es.... :))))

3 megjegyzés:

  1. Köszi:)) Majd a babaszobáról is rakj fel képet ha meglesz minden:) Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Kérünka babaszobáról is képet, mindent látnunk kell! :DDDDD

    VálaszTörlés
  3. Természetesen a babaszobáról is jönnek majd a képek, egy hét múlva már talán lesz mivel büszkélkednem. :))) Már délután óta akarok irni a blogra, de nem hagy bejelentkezni, sztem már csak holnap jelentkezek... puszi nektek Csajok!

    VálaszTörlés