2009. február 4., szerda

álmok

 Mostanában egyre többet álmodok.... szerencsére nem rémálmaim vannak, hanem szép álmaim, néha furcsa álmaim. Mint például éjjel is.... reggel felijedtem, és egyből megnéztem a hasam, hogy meg van e még... :))) Mert azt álmodtam, hogy nem volt pocakom, Kicsi Bohne eltűnt. De aztán megnyugodtam, hogy a naaaaagy görögdinnyém még a helyén van, minden rendben, Kicsi Bohne is bejelentkezett, úgyhogy még visszaaludtam kicsit.


Érdekes módon a szülésről eddig csak egyszer álmodtam, akkor is csak annyit, hogy pikk-pakk kicsusszant a babánk, nem volt fájdalmam sem, inkább csak olyan érzésem volt, mintha félrenyeltem volna egy meggymagot és végre kijön belőlem. Egy csendes megkönnyebbülés. :))) De mondjuk jobb is, hogy nem álmodok állandóan szülésest, így legalább nem kelek reggelente verítékben úszva és lestrapálva, mintha úthenger menne keresztül rajtam. :)))


Vannak reggelek, mikor simán kipattanok az ágyból, el is felejtve, hogy bennem egy majdnem 40 cm-es baba van már, olyankor annnnnnnyira dolgoznak a hasizmaim, hogy magam is elcsodálkozok rajta. :))) Mondjuk ezek általában félálmomban szoktak történni, mikor tényleg hajlamos vagyok elfelejteni, hogy már nem vagyok egyedül. :)) viszont esténként nagyon tudok forgolódni, mire megtalálom a kényelmes poziciót, ami számomra is és Ben baba számára is kényelmes egy éjszakai alváshoz. :))) mostanában egész jól alszok (kop-kop-kop), néha hallom, hogy P horkol, akkor megbökdösöm kicsit, de szerencsére vissza tudok aludni. Tartsuk is meg ezt a jó szokást, mert az éjszaka aludni van, nem kukorékolni!!!! :)))


Kiváncsian várom a mai éjjelt, hogy vajon ma fogok e álmodni és ha igen, akkor mit. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése