2009. február 19., csütörtök

Bálszezon

 Ma van a híres Operabál Bécsben, amit el is felejtettem volna, ha nem megyek el ma mellette délután. P nagynénjével sütiztünk 4-kor, és az opera mellett találkoztunk, ami elég nehézkes volt, mert már mindent zártak le éppen, ennyi rendőrt még nem igen láttam egy helyen, mint ma.... az épület körül mindenhol piros posztó volt, piros szőnyeg, stb.... ma este ott lesz Bécs krémje, az egyik legnagyobb esemény a városban.


230 eurotól lehet jegyet kapni, de a páholyért akár 17 ezer eurot is fizethet, akinek van miből. :)))) A mai sztárvendég a Született feleségek Edie-je, a kis boszorka. :))) Már tegnap bemutatkozott a Lugner City bevásárlóközpontban, autogramm osztogatás volt, de estére állítólag lebetegedett szegény, mert vacsorázni már nem ment, csak egy teját ivott a Grand Hotelben Lugner Papával. :))) Aztán még azt is írták az újságok, hogy szegénynek elromlott a cipzárja a báli ruháján, így ma még inkognitoban (gondolom jóóóóó nagy napszemüvegben és karimás kalapban) vásárolnia kellett a belvárosban. :))))


Úgyhogy ma nagy esemény lesz, majd nemsokára közvetíti a tévé is. :))) Megnézzük Ben Babával.... az utóbbi fél órában úgyis ki akar fordulni a hasamból, biztos a keringőt gyakorolja éppen. :))) Talán valahogy így:



:)))))))

1 megjegyzés:

  1. Legalább ritmusérzéke és muzikalitásban már most jó Ben baba-. :DDDDD

    VálaszTörlés