2009. február 20., péntek

újabb péntek

Már megint mindjárt eltelt egy hét, holnap töltöm a 32. hetet, újabb pocakfotók várhatóak. :))) Ha belegondolok, nem is tudom igazán felsorolni, hogy mivel töltöttem a napjaimat, de gyorsan eltelt a hét. :))


Ma délelőtt nagybevásárlást csináltunk P-vel, hogy ne kelljen holnap boltba mennem, mert utálok szombat délelőtt bevásárolni, akkora tömeg van, és mindenki bambán tologatja csak a kocsit, simán oda kell figyelnem, hogy ne üssenek el a nagy bambulásban. :))


Holnap jön az asztalos, már várom nagyon, hogy megint egy része a lakásnak rendbe legyen. :))) Azt tervezem, hogy felkelek időben, és főzök finom ebédet nekik, sőőőőt ha lesz rá időm, akkor sütit is kapnak, mert megérdemlik. :))) Talán fel tudják tenni az új lámpát is Bohne baba szobájába, azzal is már előrébb lennénk, már tisztára izgulok, kiváncsi vagyok, hogy fog mutatni a szoba, ha minden a helyére kerül. Jövő héten jönnek a tesómék, hozzák a micimackós függönyt, és felállítjuk a bútorokat is, és lassan kész minden Ben baba érkezésére. :))


Utána majd szépen lassan nekiállok kimosni a ruhácskáit, a kis cuccait, összeállítom a mappát, amiben a papírjaink lesznek, amit a kórházba kell vinni stb... készülődök, fészket rakok, melegítem a fészket a kis fiókám érkezésére. :))) jaj de jó lesz, ha már itt lesz.... még 8 hét. .........elvileg...... :)))

1 megjegyzés: