2009. május 22., péntek

1 hónap

 Ben baba ma 1 hónapos!!! 

Repülnek a napok, hetek, minden valóban nagyot változott, mióta Ben Baba megérkezett közénk. Már az én napjaim is máshogy telnek, nem igazán ülök a laptop előtt, a sorozataimat is csak a neten olvasom, hogy éppen hol tartanak, egyenlőre szoptatástól szoptatásig élek. :)))) De nem bánom, szívesen mondok le mindenről ezért a kis vakarcsért. :))) Már egyre jobban változik, szinte minden nap tud újabb arcot mutatni nekünk.

Már több, mint 5 kg, lassan kialakulnak az első bébihurkái is. :))) Nagyon cuki, kis harapdálnivaló. :)))

Minden nap beiktatok egy sétát, legalább egy órára, de lemegyünk, hogy friss levegőn legyen. Szereti a bébijárgányát nagyon, legkésőbb tiz percen belül alszik benne. :)))

Tegnap itt voltak P szülei délután, megint marketing arcát mutatta, de aztán sikeresen összekakilta a nagyanyját is. :)))) P anyukája meg akarta nézni meztelenül a kisunokáját, és mivel úgyis peluscsere volt aktuális, így végignézték....nagyon tetszett nekik, gyönyörködtek benne, amikor először pisilt egyet, utána pedig mire kinevették a nagyszülők magukat, a kaki is beindult. :))) Megint kicsit mustárosflakon effekt volt, de elég gyors voltam és odatettem alá az új pelust, így az felfogta a nagyját. :)))) Ma már tényleg kell vennem egy lottót, mi ez, ha nem jel???? :))

Szóval örülök nagyon, hogy Ben baba része lett az életünknek, teljesen más dolgok lettek fontosak a napjainkban, mint eddig. :)))

3 megjegyzés:

  1. Szia Anitám!Gyönyörű ez a csöppség!Megkaptuk a lapot,de nem sok időm van reagálni most semmire.Ha összefutunk Skype-n,majd elmondom mi a helyzet...Addig sok puszit küldök Nektek!!!!

    VálaszTörlés
  2. Már eltelt egy hónap. Röpül az idő.... Boldog egy hónapot Ben babának!

    VálaszTörlés
  3. Basszus, már egy hónap!!! Boldog hónapfordulót Ben-nek;) Alig várom, hogy találkozzunk majd valamikor és lássalak benneteket, addig is olvaslak;) Nagyon szép ezen a képen! Puszi!

    VálaszTörlés