2009. május 4., hétfő

csodaszerek

 A hétvége is eltelt, ma vagyunk pontosan egy hete itthon, rohannak a napok rendesen. Ben baba egyre jobban megszokja az új életét, és én is kezdek belejönni a mindennapokba.

A szoptatás is egész jól működik (kop-kop-kop), nem tudom pontosan, hogy melyik "csodaszer" hatására, mert kaptam karamalz alkoholmentes sört (nagyon finom szerintem), szedem a more milk kapszulát és nem győzöm a málnaszörpöt inni, mert a szülésznők szerint az is tejfakasztó....ja, és laktoherb teát is csinálok néha. Tehát felvettem a harcot a tejmirigyekkel, úgy tűnik hogy egyenlőre én állok nyerésre. :))) Ma este Ben baba 110 grammot vacsizott, ami szerintem jó. Azt olvastam, hogy naponta a testsúlyuk 10 %át kell megenniük, az az átlag. Az nálunk megvan, szóval aggodalomra semmi ok. Egy hét alatt majdnem fél kilót hízott, ügyes fiu, ugye? :))) Ma hajnalban már volt olyan is, hogy a jobb cicimből evett Ben bébi, és a balból már csöpögött a tej, reggel pedig mikor felsírt Ben baba és odamentem az ágyához, azt vettem észre, hogy megint csöpög a tejem. :)))) már a gyereksírás is beindítja a tejmirigyeket..... P csak lesett, hogy mitől foltos a pizsamám. :))))

Holnap megyünk majd délután a gyerekorvoshoz, egy csomó kérdésem van, remélem hogy lesz ideje rám, mert tőlem nem szabadul könnyen. :)))

Ma megérkezett anya is, elvileg egy hétig marad, utána egyedül kell boldogulnom, ha P dolgozik.....az még kicsit érdekes lesz, de remélem, hogy addigra még  jobban belejövök a mindennapokba. 

Délután mentünk egy kört a tónál babakocsival, nagyon szuper a bébijárgány, Ben Baba az első percben bealszik és élvezi, hogy ringatva van a popsija, mert egy rezdülést sem ejt egész séta alatt, csak durmol és durmol. Édes nagyon.... :))

Most lefekszek aludni, mert nemsokára ébred a kis éhenkórász és követelni fogja a tejcsapjaimat. :))) Jó éjt mindenkinek!

5 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik,most kezd beindulni igazán a tejcsi!:)))
    Boldog anyák napját Bambim!:)

    VálaszTörlés
  2. cic. na látod minden rendben lesz lassan. puszi és utolagos boldog anyák napját mivel te már anyuka vagy

    VálaszTörlés
  3. Tényleg boldog anyáknapját:)))

    VálaszTörlés
  4. Köszi CSajok, most már tényleg én is anyuka vagyok....huuuu, de furi. :)))

    VálaszTörlés
  5. 110 gr!! Az nagyon jó!
    Figyeld meg, lesz még olyan is, hogy nem csöpög, hanem spriccel a tejcid, messze el a szobában, vagy éppen a bébit spricceled kőkeményen képen! Én annyit röhögtem ezeken annakidején! :)))
    És ne aggódj, mire egyedül maradsz, már éppen megerősödsz, és mindenbe belejössz.

    VálaszTörlés