2009. május 18., hétfő

útlevél project

 Ma délelőtt ügyintéztünk, végre letudtam a gyes elintézését is, 2011.október 21-ig leszek itthon Ben bébivel. Még májusra és júniusra kapom a teljes fizumat, aztán már csak a felét....furcsa lesz, de nekem fontos volt, hogy a lehető legtöbb időt itthon lehessek a kicsi fiúnkkal.

A gyes intézése után benéztünk az útlevélkérelem miatt egy másik irodába, elvileg minden papír nálunk volt, de két fotót is kell vinnünk Bennyről, mivel nem lehet az én útlevelemben, mert ő osztrák állampolgár, nekem pedig ugyebár magyar útlevelem van. Na, gondoltuk, semmi gond, gyorsan csináltatunk egy fotót a donauzentrumban, úgyis ott van a szomszédban.

találtunk is egy fotóst, rögtön vállalt volna, csakhogy Ben bébi nagyon jóízűen durmolt a babakocsiban. Mondta a fotós, hogy ébresszük fel, mert nyitott szemmel kell fotóznia. Gondoltam, hogy semmi gond. Kivettem a kocsiból, de semmi reakció, újra a rongybaba effektus lépett életbe. :))) bármit csinálhattunk, semmi nem hatott rá, aludt, mint a bunda. :)) Mivel elég sikertelen akció volt, átmentünk a Kikába, vettem egy új szopipárnát, és mialatt az eladónővel beszéltem, Ben baba felébredt és sírva fakadt. :) Na, gyorsan összepakoltuk a párnát, fizettem, siettünk vissza a fotóshoz, de mire a két percnyire lévő fotóshoz értünk, Ben bébi ismét mély álomba szenderedett. :)))) mi már annyira röhögtünk P-vel, mondtuk is, hogy ez a fiúcska jól szórakozhat magában a szülei bénázásán. :)))) Megint próbáltam ébresztgetni, semmi reakció, vagy ha igen, akkor elkezdett üvölteni, a feje paprikavörös volt, de a szemét juszt sem nyitotta ki. :)))) mivel már az emberek is furán néztek ránk, megegyeztünk, hogy nem is olyan fontos az az útlevél egyenlőre, és inkább hazajöttünk, Ben baba pedig tovább durmolt a hazafelé vezető úton.

Mondanom sem kell, hogy mióta itthon vagyunk, szinte egy percre nem csukta be a szemét, gyönyörű, bogárszemeivel néz engem, mintha csak azt mondaná, hogy látod? tudok ám így is nézni..... :)))))

2 megjegyzés:

  1. Nagyon édes:) Egyre szebb lesz;))

    VálaszTörlés
  2. Tényleg sokat változik! És nagyon édi, ahogy néz! És már lassan egy hónapos, nagyon furcsa.
    Az útlevél sztorit nekünk is el kell majd játszanunk, karácsonykor megyünk ki a szerb rokonokhoz. Kíváncsi leszek az itteni herce-hurcára...

    VálaszTörlés