2009. május 4., hétfő

gyerekorvos

 Ma megjártuk a gyerekorvost délután, Ben Baba nagyon ügyes volt, egy mukkja alig volt, már a kocsiban bealudt odafele, így a dokinéninél elég kómás volt, de nyugis. :)))

Egy hét alatt nőtt 3 cm-t és hízott 400 grammot, a dokinéni csak lesett, hogy mennyire fejlődik. :))) Mindent rendben talált nála, ajánlott egy szuper krémet a kis száraz bőrének az ápolására, a köldökcsonk utolsó darabkája pont nála esett le, úgyhogy  holnaptól elvileg szabad a pancsiiiiii!!! :))) Sajnos úgy néz ki, hogy hasfájós lesz Bohne Baba, mert a hasa kicsit meg volt puffadva és észrevettük, hogy a kajálások után kicsit nyügöske, erre is kapott cseppeket, amit napi 6-szor kell neki adnom majd, elvileg segítenek.

A héten még csípő röntgenre kell vinnünk, aztán jövő kedden újra vissza a dokinénihez kontrollra. Nagyon szimpi ez a gyerekorvos, türelmesen válaszolgatott a kérdéseimre, kedvesen bánt Ben babával is, tud magyarul is, szóval jó választás volt. Ráadásul az önbizalmamat is visszaadta, mert megkérdeztem tőle félve, hogy etetésenként a 80-100 gramm jó e......erre kicsit fennakadtak a szemei, és nevetve mondta, hogy elvileg 40-60 gramm az átlag, de ha a babám ennyit szeretne enni, akkor ne szabályozzam be. A babák tudják, hogy mikor, mennyi ideig és mennyi mennyiséget akarnak enni, és ha mondjuk néha 4 órát aludna, akkor se keltsem fel, ő majd jelez, ha éhes.

Na, mióta hazajöttünk, már nem is nyammog annyit Benny a cicin, mégis benyomja két ciciből a 80-90 grammot még igy is..... kis vasgyúrónk lesz, úgy látom. :))))

Úgyhogy a mai vizsgálat eredménye: 56 cm és 4470 gramm, makkegészséges. :))))

Most elteszem magam vizszintesbe, talán éjfélig bírja a 9 órási tejadag...... :)))

4 megjegyzés:

  1. Na Bambi,nemsokára kinyitod Ben szekrényét és rájössz, hogy nincs egy gönc se, amit ráadhatnál. :DDDD

    VálaszTörlés
  2. Gratulalok a nagyfiuhoz!udv Kfurtbol

    VálaszTörlés
  3. Anitám:)szépen fejlődik az Úrfi:)Gratula:)
    Ügyi vagy,szépen belejössz,ne aggódj:)Puszi Anyudnak is!!!Várom az új képeket:)

    VálaszTörlés
  4. Köszi Kinga. :))

    VálaszTörlés