2009. május 14., csütörtök

terpeszpelus

 A terpeszpelus project ma újabb fejezethez ért. Kezdek begurulni, csak nehogy ráboruljon a recepcióspult az IQ kolleginára az ortopédián....

Ugye múlt héten visszavittük Ben bébit, hogy talán nem a koraszülött méret kellene a majdnem 5 kg-os gyerekre....a következő méret nem volt nekik, így az  IQ csajszi válasza, hogy akkor rendelni kell.....na, itt hagytuk a sztorit abba ugye... elvileg kedden érkezett volna a szállítmány, hívott, hogy még nincs itt a cucc, de jelentkezik majd még aznap....SZERDÁN én hívtam, hogy akkor mi van, mert előző nap nem hívott. Ja, nem jött meg a szállítmány, majd csütörtökön keres.... ma délelőtt csörög a telefonom, már a csaj hangjától is kiráz a hideg (na nem a gyönyörtől), hogy sajnos az van, hogy a nagyraktáron sincs ilyen, ott is rendelni kell. Minderre MA jöttek rá, mikor már egy hete megy a huzavona..... na, kezdtem elveszíteni a türelmemet, kérdeztem, hogy hol lehet ilyet venni, mert akkor elmegyek, megveszem, ők pedig szépen kifizetik, mert múlnak a napok és nem haladunk Ben baba gyógyításában.... válasz, hogy hát ő nem tudja, de ki tud állítani egy papírt, és azzal elvileg a gyógyászati boltokból elhozhatom, de nem tudja, hogy kell e fizetni érte.... na, körbetelefonáltam gyorsan a gyógyászati boltokat és a 17. kerületiben volt raktáron, úgyhogy P-t beküldtem az IQ csajhoz a papírért (hogy én ne is lássam azt a nőt), délután 1-kor bepakoltuk Ben babát a maxi cosiba és átmentünk a városon a 17. kerületben lévő üzletbe.

Az üzletben mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, a 2. emeleten volt az ortopédia rész, egy csajszi jött hozzánk, egy kezelőbe vezetett, LEMÉRTE Bennyt, hogy tutira jó méretet hozzon, felpróbáltuk, mindent elmagyarázott, tehát mindent megtett, ami elvileg nem is az ő hatásköre lenne, hanem az IQ csajé ugye.... a végén pedig mondta, sőőőt a lelkünkre kötötte, hogy ha nő a baba, akkor jöjjünk a következő méretért!!!!!! Úgyhogy elégedetten távoztunk, és Ben baba sem sírt egy percet sem odabent.

Hazafelé megnéztük az újonnan nyílt Babyone boltot itt nálunk, és mivel ilyen ügyes volt Benny, kapott egy-két új rucit, sapit. :))))

Holnap megint az ortopédiára megyünk, de remélem, hogy most már egy ideig nem kell mennünk, mert elegem lett belőlük, viszont meg kell nézetnünk a dokival, hogy jól van e Bennyn ez az izé..... le kell okéznia a dokinak, azt mondta a csajszi az üzletben.

Ha letelik a negyedév, tuti dokit váltok, mert abszolut elégedetlen vagyok ezzel a rendelővel......

Szóval még mindig terpeszpelus project van, de elvileg holnaptól már teljes gőzzel rajta lesz a babámon, remélem, hogy hamar rendbejön majd vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése