2009. május 28., csütörtök

mérleg

 Azt hiszem, hogy lassan nem fogom méregetni Ben babát, mert kezdek berágni erre a mérlegre. Az elején tök jó volt, hogy itt volt, visszaadta az önbizalmamat, hogy van tejem és tényleg eszik jól Benny. De mostanában kezdem utálni, ugyanis szerintem össze-vissza mér.

Mert mikor Benny már nagyon éhes, akkor ficánkol ezerrel, dobol a lábaival stb...., tehát nagyon nehezen marad nyugton, hogy le lehessen mérni. Tegnap este a mérleg szerint az egyik ciciből 170 grammot evett, ami szerintem képtelenség. Úgy, hogy közben megint néha ki-bevette a cicit, tehát nem bukott rá és szívta ki egyben az egészet. Az a sejtésem, hogy ha nyugtalan a mérlegen, akkor éppen egy nyugodt másodpercben beáll a mérleg ott, ahol éppen egy-két másodpercig áll, és ez nem mindig a tényleges súlya..... tehát így máris bukik a nagy naplóvezetésem, mert nem igazán hiteles az adat.

Tegnap este nagyon sírdogálós kedvében volt, valószínűleg ezt a hülye időt érezhette, bár délután aludt 4 órát egyhuzamban a játszószőnyegén, ilyen még nem volt...ráadásul hason "békában", csodálkoztam is, hogy terpeszpelus ellenére ilyen jól bírta.

Mostanában egész jól telnek a napjaink, már belejöttem aránylag a mindennapokba, de persze még így is vannak napok, mikor nem tudok rájönni, hogy miért sír. Miért sírhat a baba, ha evett, a pelusa kicserélve, álmosnak elvileg nem álmos, meleg nincs????? ötletem már nem igen van....

Általában délelőttönként itthon vagyunk, de már nem igazán akar olyankor aludni, bármit bevethetek, ebéd után vagy alszunk egyet, vagy sétálunk, de általában alszunk és utána megyünk le sétálni. Este még összebújunk kicsit, a fürdést pedig már napok óta sírás nélkül viseli, nagyon ügyes nagyfiú, tetszik neki. Fürdés után vacsizik, és utána alvás.....már van olyan, hogy ha leteszem, pillanatok alatt elalszik, de van még olyan nap is, mikor ringatni, altatni kell, de akkor is nehezen dől ki. Szóval elvagyunk, kezdünk összeszokni már elég jól.

Hétfőn kocsival voltunk a hotelben is, megmutattam Ben bébit, nagyon bírta a kocsikázást, viszont rá kellett jönnöm, hogy a babakocsi nem igazán fér el a Suzukimban....úgyhogy most buggy kocsit nézegetek, hogy ha majd Magyarországra megyek, akkor inkább azt vinném magammal, mert úgy esély lenne rá, hogy más is beférjen a kocsiba....

Na, ébredezik a kis lurkó, üres a pocija, már reklamál....mennem kell. :)))))

1 megjegyzés:

  1. Sajna nem maradt már időm mailt írni, de tudd, hogy nyaralás után jövök és írok, meg olvaslak!
    Meg a köztes időben, ha lesz net, akkor nézlek is, hátha kerül fel pár újabb kép a kis Benről!!!
    Puszi nektek!

    VálaszTörlés