2011. szeptember 21., szerda

13. nap

 Újítás: P vitte Bennyt az oviba!


Tegnap éjjel megérkezett a húgom hozzánk, így Bennynek este semmit nem mondtam, hogy reggel majd meglepi legyen Tante Beja, úgyhogy kiváncsian indult a reggelünk.


Mivel ma Benny P-vel és busszal ment, egy picit előbb bementem hozzá, akkor ébredezett éppen. Egész jó kedve volt, indult kifelé, hogy megigya a reggeli tejet, mikor kiszúrta az étkező asztalnál az otthoni barátját, Bocit, akivel mindig a tesómmal szokott játszani, ha otthon vagyunk. Addig a Tante bent volt a hálóban és csendben várt. Egyből összekötötte, hogy ha itt a boci, akkor itt a Tante is, nagyon cuki volt, ahogy megtalálta őt. :)))) Végül megitta a tejet, de máris hivta a tesómat a szobájába, mutogatta a játékait, magyarázott, tehát sok kedve nem volt oviba menni...


Azért végül felöltöztettem, és mikor észrevette, hogy csak P menne, az már nem tetszett neki, kezdődött a "nem a ovi, nem a busz" műsor. A liftben sírt, a ház előtt sírt, a sarokig sírt, aztán csönd lett... szépen, kézen fogva sétáltak a buszmegállóba P-vel.


Nekem 9-ig görcsben volt a gyomrom, hogy vajon mi van az oviban, hogy megy P-vel a dolog stb.. a tesóm már röhögött rajtam. :)


9 után pár perccel hívott P, hogy nem volt sírás EGY SZEM SEM, nem kellett a cumi sem és mikor eljött, akkor sem sírt Benny. Nehéz volt elhinni, de ez most bizonyította azt az elméletemet, miszerint főleg nekem csinálta eddig is a műsort és P-nek már nem igazán meri.


Mi közben elindultunk autóval a tesómmal, mert programunk volt, P ment vissza 11-re Bennyért, akit állítólag cumival vitt ki Maria és mondta, hogy azért sírdogált és holnap ugyanígy lesz a nap, mint ma.... valami biztos volt, mert elvileg holnap már ott ebédelt volna, most nem értem, hogy végül miért nem ehet holnap már ott. El tudják rendesen húzni ezt az oviszoktatást, mint a rétestésztát...


De azt mondja P, hogy már nem hüppögött, tehát ez elvileg azt jelenti, hogy a vége felé nem sírhatott annyira hisztérikusan, mert olyankor nagyon sokáig még néha fel-felhüppög, de ez most nem így volt. Szóval nem értjük, hogy mi lehetett, de mindegy... holnap ugyanilyen nap.


Hazajöttek, ebédeltek és ügyesen elaludt....


Megbeszéltük P-vel, hogy holnap is ő viszi Bennyt, én pedig majd megyek érte, most azért próbálgatjuk, hogy ne én vigyem, hátha hatásosabb...Muszáj valamit kitalálnunk,mert lassan tényleg dolgoznom kell, és jó lenne, ha addigra Benny már kényelmesen ott tudna aludni és nem kellene még azon idegeskedni, hogy vajon mi van az oviban és hogyan tovább....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése