2011. szeptember 22., csütörtök

Dackorszak

 Üdvözöllek Dackorszak!


Benny is megérkezett ebbe az új fejezetbe, sajnos az időzítés nem a legjobb, hiszen pont most kezdődött az ovi is, de talán pont ez hozta ki belőle még jobban.


Már egy ideje próbálgatja, hogy ha valamit mondunk neki, vagy kérünk tőle, akkor "nem" a válasz, de ami az utóbbi napokban megy, az már elég fárasztó is néha.


Tegnap mindenért nyöszögött, sikít hangosan, ellenkezik, semmi nem volt jó neki, P nem tolhatta a babakocsit, P nem fürdethette, P nem öltöztethette, csak én... ha mégis megpróbálta, akkor ütögetni akarta, aminek egyikőnk sem örül. :(


Este is felpörgött rendesen, sírt, hogy nem akarja levenni a pelust, utána azzal sétált le-föl a lakásban, nem akarta kidobni, illetve mikor az egyik kukát mutattam neki, akkor ő a másikba akarta, mikor mondtam neki, hogy oké, akkor dobja ki a másikba, akkor oda nem akarta, jött-ment, hisztizett,fürdeni nem akart, de közben mászott be a kádba, kijönni nem akart a vízből, a bob mesteres pizsomáját nem akarta felvenni, pedig eddig az volt a kedvenc, a hálózsáktól üvöltőrohamot kapott, érdekes módon a tej ellen nem hadakozott, aludni nem akart, az alvós állataival nem akart aludni, mikor kijöttem, akkor az alvós állatai után üvöltött... ááááááááá.


Nem volt egyszerű a tegnap délután.


Szerintem most így "büntet" minket az ovi miatt is kicsit, ma például nem akart P-vel menni oviba, csimpaszkodott belém, úgyhogy tuti, hogy kemény menet volt a reggel nekik. :( Én megyek majd érte 11-re, kiváncsi leszek, hogy az oviban hogy viselkedett. Úgy volt, hogy ma már ott ebédel, de valamiért ez megint csúszik, rá fogok ma majd kérdezni azért...


Holnap délután indulunk haza hétvégére anyáékhoz, kiváncsi leszek, hogy ott majd hogy fog viselkedni. Most dupla türelemre és nyugodtságra van szükségünk, nem egyszerű ez a korszak, az tény.


De majd csak enyhül ez is, és következik egy újabb, könnyebb vagy még nehezebb fejezet.... :)

1 megjegyzés:

  1. Ó, te szegény. Nem irigyellek, ezek a kis kópék nagyon tudnak az idegeinkkel játszani. Sok türelmet, megértést és határozottságot kívánok! Lebegjen a szemed előtt, hogy ez a korszak is elmúlik.

    VálaszTörlés