2011. szeptember 30., péntek

20. nap

 Betegség miatt elmaradt...


Mivel reklamáció érte a ház elejét, hogy a mai napról nem írtam, így összefoglalom a pénteket is, még ha ovi nem volt, akkor is. :))))


Ma nem ment Benny oviba (gondolom, nem bánta sem ő, sem az ovónők :D ), kúráljuk, hogy minnél hamarabb rendbe jöjjön és meggyógyuljon.


Reggel már csak hőemelkedése volt (37,3) és délben is, így nem adtam neki lázcsillapítót, viszont a reggeli antibiotikum beadása elég harc volt, még jó, hogy P itthon van és segít, mert egyedül nehéz lenne, egyfolytában köpné ki a szájából. :((( Már mindent ígértünk neki, de csak az működik, ha harcolunk vele és úgy adjuk be. :( Még este kell neki a kiütésekre adni és alvás előtt a második adag antibiotikumot, az még szép menet lesz...


A kedve jó, sőőőőt nagggyon jó, fel van pörögve egész nap, tele van energiával, mi pedig csak győzzük cérnával. :))) nem tűnt reggel szomorúnak, hogy nem megy az oviba, de nagyon remélem, hogy max. még hétfőn marad itthon, aztán újra ovizás, mert nem jókor jött most ez a kizökkenés sajnos. :(


Ma csak fél órát voltunk lent, még nem akartam játszani levinni, majd talán holnap...Enni mindent eszik, inni is iszik ügyesen, de a teát pl. nem akarja meginni, pedig csináltam jó kis mézes, citromos teát neki, de amint meglátja, kirohan a konyhából..


Mandarint egy cikket tudtam belétrükközni, úgyhogy a vitamin ma nem igazán megy neki valahogy... de kiflit azt már a másodikat eszi. :)


Így, hogy itthon vagyunk, egyre többet dumál, mi pedig néha annyit nevetünk rajta,mert ha gyorsan akar valamit közölni, akkor nagyon keveri a nyelvet. :) Pár vicces mondatot leírok, hogy később jó legyen visszanézni. :)


Ezt még tegnap mondta, mikor jöttünk hazafelé a kórházból és a vasúti átjárónál hajtottam a kocsival. Néha szokott jönni vonat, akkor piros a lámpa és megvárjuk, míg elmegy, de az utóbbi időben, ha Bennyvel arra járunk, akkor pont nem jön arra vonat. :) Így volt tegnap is, amit ő így kommentált:


"nem a kommt a sihuhu" vagy néha még úgy mondja, hogy "nem a kommt a züge" :D :D


P-t már nem apának és nem papának hívja, hanem rászokott arra, hogy "Philipp apa"-nak nevezi és úgy hívja. :) "Philpp apa, komm, Philipp apa, csüccs" és így tovább. :) Ami vicces, hogy P szülei úgy szerették volna mindig is, hogy P őket gyerekként sem apának és anyának hívja, hanem a nevükön, P-nek pedig mindegy volt, hogy Benny hogy nevezi őt, erre ő pont a nevén hívja. :)


Ha játszani akar a kanapén a párnákkal, akkor általában úgy mondja, hogy "bitte, épít burg" :D :D


Ha pedig ő is enne abból ,amit éppen eszünk, akkor jön és mondja, hogy "anya, eszel???" ez azt jelenti, hogy ő is kér. :D


Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de majd biztos lesznek még gyöngyszemek. :)


Remélem, hogy a hétvégén már jobban lesz Benny és ki tudjuk használni a csodás időt, vénasszonyok nyarát, így oktober első napjaiban. Holnap elvileg P szülei vigyáznának Bennyre délután ,hogy elmenjek egy futóversenyre, de ezen még vacilálok, hogy menjek e vagy sem.... reggelre megálmodom. :) A lényeg, hogy Benny rendbe jöjjön, bár sztem, ha megkérdeznék tőle, tuti, hogy nem mondaná, hogy beteg, mert hihetetlen energia van benne. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése