2009. április 17., péntek

2 in 1

 Ben baba szerintem nagyon jól szórakozik odabent rajtunk, ugyanis még mindig 2 in 1 állapot van. :))))

Mondanom sem kell, hogy hajnal 3-ig alig aludtam, figyeltem a "jeleket", amik persze nem jöttek. Enyhe görcsölgetés szerűségek voltak, de semmi extra és nem is erősödtek, 3 után pedig bealudtam és most keltem fel..... tehát ennyit a baba megpöcköléséről, Doktor Úr. :)))))))

Most vagy az van, hogy még nincs teljesen minden kész az érkezésre, vagy én már arra is gondoltam, hogy a bálna testem már túl nagy és nem hatnak a tűk. :)))))) hahaha.... de nem is agyalok rajta, most már beletörődtem, hogy jön, ha jönni akar. Majd ő eldönti, mikor, én már nem hajtom a tatárt.

Viszont annyi jó volt a dologban, hogy végre P is összepakolta a cuccait, mert már napok óta nyüstöltem, hogy ne az utolsó percben kelljen kapkodnia.... tehát most már indulásra készen vagyunk, csak a kicsi fiúnk tojik a fejünkre. :))))) De még hétfőig van pár nap, akkor kell jelentkeznem reggel a kórházban.

Azért jó hír is van, mert éjjel sms jött Dújv.tól, ma hajnalban megszületett a kislányuk, Panna, nagy várakozás után, hiszen szegény már múlt kedd óta kórházban volt, de a kicsi lány nem akart kibújni. Úgy látszik, hogy ilyenek ezek a mai babák, nem sietik el a világrajövetelüket. :))))) Mindenesetre gratulálok itt is nekik, sok boldogságot kívánok a kis királylánnyal!!!!!!!!!

7 megjegyzés:

  1. Mondom én,majd hétvégén!(Boszorkánynak sem vagyok utolsó!:)))))

    VálaszTörlés
  2. Dujvnak én is gratulálok:) Neked meg.. tudod;) még gyorsan kell cselekednie ha kos gyerek akar lenni:D

    VálaszTörlés
  3. Nekem is valahogy olyan érzésem van, hogy Forgószelünk fogja megnyerni az összes csokit. ;) :))) Hiába, meglátszik, hogy ő a legtapasztaltabb anyuka itt köztünk. :))) puszi

    VálaszTörlés
  4. Ja, és gratula Panna megérkezéséhez. :))

    VálaszTörlés
  5. Forgószél, ha igazad lesz, akkor egy egész raklap csokit fogsz kapni. Szegény postás. :DDDD

    VálaszTörlés
  6. Én mit is mondtam, 18-ikát? Atyaég az már holnap van!!!:D

    VálaszTörlés
  7. Jane, Te 17 vagy 18-át tippeltél, úgyhogy még Te is játékban vagy. :))))

    VálaszTörlés