2009. április 15., szerda

39. heti hírlevél

 Talán az utolsó hírlevél, amit még 2 in 1 megkaptunk, jövő héten már valami másról szeretnék inkább írni, mint hírlevélről. :))))) Az éjszakám jó volt, bár eléggé fáj a hátam, így megint P kényszerült a nappaliba a kanapéra, hogy én a kényelmes ágyunkban, nyugiban pihenhessek. Ő most elment bringázni egyet, kihasználja, hogy csodaszép idő van, én pedig fagyiért készülök majd lemenni, mást nem kívánok valahogy.....innék csak, mint a teve és hideget kívánok egyfolytában.....lehet, hogy terhes vagyok???? :))))


37. hetes ultrahang képA lanugo (a puha fedőszőrzet) mostanra szinte teljesen visszahúzódott, miközben gyermeked még mindig veszett tempóban gyúrja magára a dekákat. Most már igazán semmi helye sincs odabent, szinte félbehajtva kénytelen szorongani, így mozgása sem túl aktív és gyakori. Mostanra már tökéletesen készen áll a külvilágban rá váró megpróbáltatásokra. Zsírtartalékainak köszönhetően testhőmérsékletét is tartani tudja (de azért még mindig instabil lesz egy ideig a születése után, úgyhogy általános szabályként az javasoljuk, mindig egy réteggel több ruhát adj rá, mint amiben te jól érzed magad). Tüdeje is tökéletesen készen áll a légzésre. Itt az ideje, hogy kibújjon, és végre személyesen is találkozzatok! Hossza 51-55 centi között, súlya pedig 3,5 kiló körül mozog.

Az utolsó előtti mondattal én is tökéletesen egyetértek, hogy

ITT AZ IDEJE, HOGY KIBÚJJON, ÉS VÉGRE SZEMÉLYESEN IS TALÁLKOZZUNK!!!!!

Úgyhogy HAJRÁÁÁÁÁÁ BOHNE BABA!!!!!

Most már nagyon várunk ám idekint!!!!

5 megjegyzés:

  1. Figyeld csak meg,az a hidegfront megteszi majd a magáét!:)))

    VálaszTörlés
  2. Hát, csak hajrááá!!!! :))))

    VálaszTörlés
  3. A végén kiderül, hogy Ben baba a pontosság mintaképe lehet. Mert óraműpontossággal fog kibújni a jó meleg kuckójából. :))

    VálaszTörlés
  4. Igen Bohnebaba, gyere szépen ki, itt annyi jócsaj várja már az érkezésedet:))))

    VálaszTörlés
  5. Itt elvileg ma estére mondják a hidegfrontot, meglátjuk hogy lesz e hatása ránk... :)))

    A végén Ben baba lenne az első pasi az életemben, aki pontos....:))))

    VálaszTörlés