2009. április 4., szombat

38. heti pocakfotók

 Na, annyira belemerültem a német megasztárba, hogy majdnem felfelejtettem a pocakfotókat feltölteni. :)))) Olyan jó idő van, mindenhol nyitva vannak az ablakok, tiszta nyári hangulatom lett most valahogy..... bár jó lenne, ha tényleg nem vizesednék ebben a maradék pár napban, ma már P megjegyezte, hogy milyen nagyok lettek a térdeim.... hááááát, tényleg elég kalácsosak..... mondjuk a lábamra szerintem feljött elég sok kiló, a vádlim eddig sem volt vékony, de most elég brutál valóban.... de sebaj, megérkezik ez a kis lurkó, és amint lehet indulunk nagyokat sétálni, nem hagyom, hogy ilyen pudingtestű maradjak sokáig. :)))))

Én nem értek a pocakformákhoz, de szerintem még annyira nem szállt le a Ben kuckó, vagy tévedek??

    

Én most már úgy érzem, hogy jövő héten tutira nem érkezik még meg közénk Ben baba, túl jól elvagyok a bőrömben, semmi fájás, semmi durvább érzés, egyedül a derekam szokott fájni többször, de amúgy még jól bírom a gyűrődést. Már lassan 15 napja iszom reggel és este a málnalevél teát, de hatást nem érzek.... mondjuk úgy vagyok vele, nekem elég, ha majd a szülésnél segít a málnalevél tea háromheti ivászata és az akupunktúra, a többi nem fontos. :)))))

Most megyek, megcsinálom az esti teaadagomat, aztán tévézek kicsit, P ma későn jön, mert valami csoport megy hozzájuk vacsizni....úgyhogy enyém a távirányító. :))))


1 megjegyzés: