2009. április 29., szerda

most jobb

 Ma már jobb kedvem van, hála a Ti hozzászólásotoknak is, sok erőt adtatok! Köszönöm szépen, és tudom, hogy igazatok van. Hirtelen túl sok lett tegnap a sok nevető anyuka a tévé reklámokból, a napirendező anyuka a különböző fórumokról és az én vörös fejű, síró kicsi fiam.

Este P is megvigasztalt, csinált fincsi vacsit és megnyugtatott, hogy nagyon jó anyuka vagyok és jól meg is nevettetett, úgyhogy potyogó könnyekkel nevettem, tehát jó úton voltam már. :)))

Az éjszaka kicsit mozgalmasabb volt ezért, de nem adtam tápszert, hanem inkább mindig felkeltem és cicit kapott Ben baba..... sajnos elég nehezen alszik el, ezzel szenvedünk kicsit, de majd belejövünk ebbe is. Reggel 6-kor odavettem az ágyamba magamhoz, ott szopizott és hagytam, hogy alukáljon kicsit, aranyos volt nagyon. Ráadásul beindult az anyagcseréje is, mert reggel is elég rendesen megpakolt pelust kaptam ajándékba, még a háta is barna volt, egyből lehetett ruhát cserélni rajta. :)))))

Délelőtt folytatódott az "ajándékosztás", szintén nyakig barna lett, újabb kollekció csere. :))) Mire a kezdő anyuka szépen letisztogatta, előkészítette az új ruhácskákat stb..., addigra Ben baba húsvétolni akart és lepisilt szépen. :)))) Úgyhogy jól indult a napunk, jót nevettem rajta, ahogy a kis ártatlan nagy szemeivel nézett rám, miközben sugárban pisilt. :))))

Most éppen szunyókál egyet, délután lehet hogy kicsit kitesszük az erkélyre levegőzni, hogy szokja kicsit, aztán lassan lemerészkedünk sétálni is, már egész jól tudok én is sétálni. Mondjuk marathonra még nem vállalkoznék, de egy könnyű tó körüli séta szerintem belefér nemsokára.


7 megjegyzés:

  1. Ja,a fürdővizét is fel fogja szentelni... :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  2. Nincs olyan anyuka a földön, akit legalább egyszer ne pisilt volna le a gyermeke. Egyébként tudod miért van? Mert amikor leveszed róla a pelust, a levegő ugye hidegebb és rögtön beindítja a locsolócsövet. :DD Mire én rájöttem... :DDD Így én azt csináltam, hogy a pelust kinyitottam, majd pár másodpercre rá visszacsuktam, majd újra ki és vissza, ezt úgy 3-4-szer. Különben is, ahogy szokták mondani, ez még parfümvíz....:DDD

    VálaszTörlés
  3. Ezt már én is hallottam, hogy anyuka kap a peluscsere közben a "parfümvízből". De majd megfogadom Duma tanácsát... Hamarosan megy a levél, csak várom a védőnő hívását (lassan egy órája...) Pusz

    VálaszTörlés
  4. Jók a sztorik:))) Milyen jó lesz ezekre visszagondolni, amikor már nagyobb lesz... Örülök hogy jobb kedved van. Nagyon édi a képen;) Már körvonalazódik hogy kire hasonlít jobban?:)

    VálaszTörlés
  5. cic, csak azt akartam mondani, aki kibirta mr. séróbárót, és jégkirálynőt, az a kicsi fiával is türelemre fog lelni, mert őt imádja, ne aggodj minden rendbe fog jönni. puszi cic

    VálaszTörlés
  6. Este megint kaptunk locsolóvizet a fürdetéskor, P jót nevetett rajta. :))) Amúgy a kórházban élete első pancsivizét már valóban felszentelte Ben Baba.... :)))

    Jane, van aki azt mondja, hogy tiszta én ez a gyerek, más szerint P....szerintem a mandula szemei P-re fognak hasonlitani, a kis pofazacsija pedig rám. :)))))

    VálaszTörlés
  7. Pár nap óta csak most jöttem föl...
    Gyönyörű baba, és nagyon szépen "férfiasodik"!

    VálaszTörlés