2009. április 20., hétfő

várakozás

 Megjártam a kórházat, mindent rendben találtak, Ben baba él, mint Marci Hevesen, semmi jele, hogy kikívánkozna. :))) A ctg tökéletes volt, utána megnézték ultrahanggal is, hogy elég magzatvíz van e körülötte, azt is rendben találták. A méhlepény egy kicsit már öregszik, de a dokinő szerint ez normális így a vége felé. Ha nem történne addig semmi, akkor csütörtök reggel kell újra mennem.... tehát a várakozás folytatódik. :)))) Amúgy a dokinő is mondta, hogy a babák 5 %-a érkezik csak a kiírt napon, a + - 2 hét teljesen normális. Mondtam neki, hogy azért a - 2 hétnek jobban örültem volna, de mit lehet tenni? hát várunk....  :)))) ő is megnyugtatott, hogy még egy baba sem maradt bent, úgyhogy nem kell kétségbe esnem. Köszi..... :))))

Elvileg 12-14 napig várnak, mert arra törekszenek, hogy a babák maguktól induljanak meg, amikor érzik, hogy itt az idő.... Ma este megyek újabb akupunktúrára, talán az is rásegít kicsit még, bár a múlt csütörtöki akció után én már nem igazán hiszek ebben. Pláne, hogy a doki még négy hete is azzal nyugtatott, hogy az ilyen kezelések után nagyon ritka, ha nem érkezik meg a baba időre.... úgyhogy mi vagyunk a kivétel, miért is lenne másként? :))))

Hazafelé jót szórakoztam azért magamban, mert a metrón két török nő nagyon szemezgetett a hasammal és láttam, hogy rólam beszélnek. Aztán rámmosolyogtak és az egyik (aki egy kicsit makogott németül), megkérdezte, hogy fiú vagy lány növekszik odabent. Mondtam, hogy fiú, így a másik nő nyert, mert tippeltek. :)))) aztán még egy kérdést "összebarkácsolt" németül, hogy "bébi, mikor???" :))))) eddig ilyen kérdésekre mindig azt válaszoltam, hogy "hamarosan" vagy hogy "pár nap, pár hét" stb.... de ma gondoltam poénos leszek és azt válaszoltam, hogy "TEGNAP". :))) Na, egyből elkerekedett a szemük, volt ám jujjogás, + hogy akkor mit csinálok én a metrón vajon... :))))) én pedig jót nevettem.

Utána a pékségben hasonló volt a szituáció, vettem egy szendvicset, mert már nagyon éhes voltam és utána egy ice teát, és a kasszánál rámmosolygott az eladónő és ő is megkérdezte, hogy mikorra várható a babám. :))) Én megint mondtam, hogy "tegnapra elvileg", na, az összes eladó egyből odafordult és jót nevettek, hogy milyen kis kényelmes pasit növesztettem odabent, hogy nem siet kifelé. :)))))

Még jó, hogy a humorom a régi, nem vagyok elkeseredve, hogy nem született még meg Ben baba, igyekszek humorral hozzáállni a dolgokhoz. :)))) mondjuk néha már tényleg kínomban humorizálok, de azért a lényeg tényleg az, hogy jó helye van odabent, reméljük, hogy egészséges, kiegyensúlyozott babát kapok a türelmemért cserébe. :))))

Tegnap kicsit nosztalgiáztunk P-vel este, hogy tulajdonképpen nagyon szép 9 hónapom volt, nem igazán voltam rosszul, nem stresszeltem, nem veszekedtünk, tényleg élvezet volt átélni ezeket a hónapokat. És remélhetőleg ezt Ben baba is érezte, mert olvastam, hogy a babák megérzik az anyukák lelkiállapotát, akkor pedig neki is szép 9 hónapja volt odabent, talán ezért nem siet kifelé. :)))) 

Este már ezt énekeltem neki, hogy

"Benny baba gyere ki, várnak már a szüleid,

kapsz tejet-vajat, holnapra is marad." 

Nem valami nagy csalogató dal, de azért remélem, hogy hallott belőle valamit és kicsit elgondolkodik rajta, hogy talán jó lenne megnézni, hogy mi van odakint. :))))

Na, majd este még jövök a doki után, most kicsit ledőlök, mert ma korán keltem.....

6 megjegyzés:

  1. Szia Ben mami!
    Epernél is úgy tűnik a "világiszámláló"okozta a bajt,amióta törölte,nincs gond.Téged is csakúgy tudlak olvasni(nem lehet lefelé görgetni)hogy folyton vissza kell lépnem az nlcafe-ra,majd újra hozzád.:(
    A hozzászólást már külön tudományként kellett kifejlesztenem!:)))))

    VálaszTörlés
  2. Na, talán most működni fog mindenkinél, letöröltem azt az újfajta számlálót. Köszönöm a tippet, remélem ezentúl még több hozzászólás születik majd. ;) :))))))

    VálaszTörlés
  3. Na végre működik, jó volt a tipp ;)

    VálaszTörlés
  4. Úgy látsdzik, ez jó ötlet volt, mert az itthoni gépemről én sem tudtalak gögetni, és üzenni sem. Még jó, hogy bent a munkahelyemen úgy látszik, strapabíróbb gépem van!
    Most jó itthon is!!!
    Köszi mindkettőtöknek!
    Én meg még egyelőre izgulok a csokimért...:)

    VálaszTörlés
  5. Na, akkor tényleg az a számláló volt a hibás, örülök hogy újra minden a régi a blogon! :))

    VálaszTörlés
  6. Én azért izgultam leginkább,hogy lemaradok a fontos dolgokról!:))
    (Tényleg aggasztott,hogy egyszerűen nem tudtalak sem olvasni,sem kommentelni,pedig it össze nem trükköztem!Mostmár minden oké!:))))

    VálaszTörlés