2009. április 13., hétfő

Még 5 nap.....

 Jelentem, még egyben vagyok, Ben baba nagyon jól elvan odabent, még a húsvéti nyuszi sem tudta kicsalogatni. :))))) Ma P-vel arra a megállapításra jutottunk, hogy már most tiszta apja ez a gyerek, mert P minden reggelre beállítja az óráját jó koránra és 5 percenként lenyomja, hogy "még öt percet aludna......" és így tovább. Ben baba sem tesz másképp, csak ő napokban méri ezt, és minden este szerintem kér még egy nap haladékot. :)))))) De egy fórumban olvastam, hogy ne aggódjanak a kismamák, eddig még egy baba sem maradt bent, úgyhogy egyszer ki fog jönni ez a gyerek. :)))))

Ma délután bementem P elé 2-re, sétáltunk egyet a cityben, ettünk fincsi tortát (én megint gesztenyéset természetesen), élveztük a napsütést, aztán P visszament dolgozni, én pedig még átsétáltam a kedvenc fagyizómba, ettem három gombóc fagyit és úgy jöttem haza. Megvolt a mai kilométerem is, meg is őrülnék, ha csak itthon ülnék. Kell a friss levegő, persze nem viszem túlzásba, csak amennyit bírok és amennyit Ben baba is bír. :))))

Tehát a visszaszámlálás most már egyre nagyobb, meglátjuk, hogy melyik napot válassza ki Ben Baba az érkezésére, mert én már nem tervezek semmit, eddig úgysem jött be egyik számításom sem. :)))))) Jön, amikor érzi, hogy itt a nagy megérkezésének az ideje és kirobban majd közénk a világra. :)))

4 megjegyzés:

  1. Hát reméljük mihamarabb , Dujv-ról még nincs hír?

    VálaszTörlés
  2. Dújv még elvileg egyben van, ma kapja a 3. rásegítő infúziót, reméljük, hogy Panna most már kibújik. Szegény ma van egy hete kórházban.... nem sieti el a leányzó az érkezést. De talán ma már jön az sms, ebben bízok. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Se telihold, se húsvét nem csalogatta ki a lurkót, hihetetlen. Már nagyon izgulunk!!!!!
    Cím:Prekop Ferenc utca 17.
    A többit biztos tudod.....
    Puszilunk!
    Atuc és Alexa
    Nálunk minden gömbölyű, kivéve a hasam...:)))

    VálaszTörlés
  4. Alexa, köszi a címet, már el is mentettem, majd megy a meglepi. :))

    VálaszTörlés