2008. november 21., péntek

brrrrrr

 Iszonyú barátságtalan idő van odakint, azt hiszem, ma nem mozdulok ki a jó meleg lakásból. Éjjel nagyon fújt a szél, hajnalban szakadt az eső, most pedig olyan sötét van, mintha már este lenne. :((  Pedig tegnap nyitott itt a közelünkben a városi kertészetben a szokásos karácsonyi vásár, oda készülök már nézelődni, de nagyon valószínű, hogy nem a mai nap. Boltba sem megyek, van minden, majd holnap úgy is kell, mert vasárnap jönnek P szülei vacsorára, csirkepöri lesz nokedlivel, tejföllel, nyami nyami. :)) Tegnap vettem Tante Fanny vaniliáskifli és mézeskalács tésztát, majd talán ma megcsinálom őket, nem tart sokáig és így süti is lesz vasárnapra.


Buktát majd jövő héten akarok csinálni, hogy legyen kóstoló, amit átviszek babázni, ha megyek az egyik kis barátnőmet látogatni. :))


P most éppen alszik, mint egy bébi, bár kicsit horkol, amit a bébik talán nem csinálnak. :) Szegény most kicsit hulla, a héten majdnem minden nap egész nap dolgozott, több csoportjuk is volt, így mindenkinek ott kellett lennie. Ma bepótolja az alvást egész hétre. Jót fog neki tenni jövő vasárnap a kis wellness, ő majd tud szaunázni is, míg én olvasgatok a pihiteremben vagy áztatom a puding testemet. :))) Már várom nagyon. Ráadásul jövő szombaton leszek félidős, azaz 20 hetes, onnantól már visszafelé kell számolni az időt.... :)))


Találtam pár képet a tavalyi karácsonyi hangulatról:


Ezek nálunk, Hirschstettenben készültek a városi kertészetben:




 


 


 


 


 


 


 



Ez pedig a híres karácsonyi vásár, a Városházánál:



 


 


 


 


 


 


 


azt hiszem, már várom a karácsonyt és az előkészületeket, ez az utolsó karácsonyunk P-vel "kettesben", jövőre már a 8 hónapos Kicsi Bohne-val fogunk hármasban készülődni a karácsonyra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése