2008. november 25., kedd

lehullt a lepel :)

 Gyermekünk ma megkegyelmezett szerető szülein és mondhatni, hogy sikerrel jártunk Sopronban. :))) Féltem, hogy nem érünk oda időbent 10-re, mert elég ködös, nyálkás idő volt, így nem tudtam "repülni" a kisautónkkal, de azért még sikerült odaérnünk és a rendelőt is megtaláltuk egész könnyen. Egy nagyon szimpi doki bácsi fogadott minket, aláíratott egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul vesszük, hogy ez a vizsgálat sem tudja 100 %-osan kiszürni az esetleges rendellenességeket.


Utána kezdődött a "mozi', P kapott egy széket mellettem és egy óriási plazma tévén nézegethettük Kicsi Bohne mozgolódásait. Kellemes zenei aláfestés volt, nagyon jól éreztük magunkat, laza volta légkör. Először az arcocskájára koncentrált a doki, utána kezdte el "alul" szemügyre venni. Nagyon érdekes ez a 4 dimenziós ultrahang, hihetetlen, hogy mennyire meg lehet lesni a babákat és már mennyire kivehetőek az arcának a részletei, a csontjai, sőt még a kisujjai is a kezecskéin. :)) Azt hiszem, hogy P most fogta fel igazán, hogy micsoda "kalandban" is van részünk, csillogó szemekkel figyelte, ahogy gyermekünk tátogatta a száját, fintorgott, gondolkodott, szopizta az újját, vagy éppen kibukfencezett a képből. :))) A doki először halványan talált egy utalást arra, hogy MINTHA kukaca lenne a lurkónknak, de még nem merte 100 %-osan kijelenteni, de aztán bejött egy olyan kép, ahol már mi is elég jól kivehettük, hogy bizony nagyon valószínű, hogy Kicsi Bohne egy kislegény. :))) A doki annyit mondott, hogy nagyon csodálkozna, ha ebből a kukacos emberkéből a végén kislány születne, mert elég egyértelmű a látvány. :)) Tehát kisfiunk lesz!!! A kínai naptár nálunk nem jött be, viszont a Jónás naptár asszem kisfiút jósolt, bár nem hittem eddig az ilyesmikben. A népi hiedelmek szerint, ha valaki kisfiút vár, akkor nincs rosszul (ez stimmel), tele van ragyákkal a feje ( ez is legtöbbször stimmel) , csúcsos a hasa (na, ez sztem nem stimmel). :)))


Tehát úgy néz ki, hogy lehullt a lepel, gyermekünk megkegyelmezett rajtunk és megmutatta a lába közét, most pedig újabb feladatunk van, mégpedig megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy tényleg kisfiús szülők leszünk, ahogy sokan jósolták. :))) A fejemben már számtalan ruhácska elképzelése van, vagányabbnál vagányabbak, a babaszoba pedig most újra terv alatt van, lehet még micimackós, hajóskapitányos, snoopys és még ki tudja milyen, a rengeteg lehetőségből. :))) Újra van min agyalnom, jöhetnek az álmatlan éjszakák. :)))


És íme pár sztárfotó leendő Kicsi Bohne ÚRFIRÓL:



 


 


 


 


Arcocskája :)


 


 


 


 



 


 


 


A két lábacska között a borsónyi "bizonyíték"


 


 


 



 


 


És a kis nyílacskánál a LÁTHATÓ bizonyíték :)


 


 


 


 


 


 


 


Egyébként ma még megvettem a kanapét is, holnap hozzák ki, már csak találnom kellene valakit, aki összeszereli, mert ahhoz mi nem igazán értünk. :)))) Jelentkező??? :))

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok kicsi Benhez!!! Nagyon helyes pofija van! És ezek szerint ti sokkal szerencsésebbek voltatok a mozizást illetően! Nem volt szégyenlős a bébi! ;o)

    VálaszTörlés
  2. Én tudok valakit, aki összeszierelésből jeles :-). Cuki a Benny Beáta :P

    VálaszTörlés
  3. Dujv;úgy látszik, hogy inkább a lányok szégyenlősebbek, a fiúk büszkén mutogatják, amilyük van. :)))) puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  4. Kisbambi, ne aggódj, ha jövő hétig nem sikerülne összeszerelni, úgyis a "valaki" feladata lesz, különben nem tud majd hol aludni, ha jön... :P :)))

    VálaszTörlés