2008. november 5., szerda

Izgalom

 Na, reggel lett újra, már csak egyet alszunk és holnap délután mehetünk "mozizni". :) P ma reggel mondta, hogy azt álmodta, hogy kislányunk lesz, mondjuk reggel, hallottam, hogy álmában morgott valamit, én úgy értettem, hogy azt mondja, "Du bist ein süßes, kleines Mädchen", azaz "Te egy édes, kislány vagy", de aztán még el is hessegettem a gondolatot, hogy jól érthettem, mert már kezdett a zöldszemű szörny feléledni bennem, hogy milyen kislányt dícsérget itt álmában. :))))) Mikor utána mondta, hogy mit álmodott, röhögnöm kellett, mert valószínű, hogy pont akkor álmodott, mikor felkaptam a fejemet a mondatára is. Róla tudni kell, hogy szokott álmában beszélni, úgyhogy nekem ez nem újdonság, csak eddig még lányról sosem beszélt vagy álmodott hangosan. :)))) Tehát jár az agyunk még mindig, kavarognak a gondolatok, hogy Sophie vagy Ben lakik e a pocakban....


Délután egy barátnőmhöz megyek át, neki augusztusban született a babája, nagyon aranyos kislányka. Mivel általában hetente látom, de néha csak kéthetente, ilyenkor számomra óriási nagy változás mindig, mert azért ennyi idő alatt rengeteget változik. Mire én babázni fogok, addigra az ő babája is és a másik barátnőm babája is már lehet hogy szaladni fognak, furcsa azért. :) De majd mindig tudok kihez fordulni, ha segítség kell, hogy most miért sír a babám, most miért nem alszik, most miért alszik és még sorolhatnám.... :))


Lassan átöltözök, mert még mindig pizsiben ülök itt, imádok délelőttönként így lustálkodni, semmittenni, plána pizsiben. :))))) Ki kell használnom ezt a nagy lehetőséget, mert áprilistól egy ideig erre biztos nem lesz időm.... :)

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok Bambitesók!:)
    "én Bambimnak" üzenem,hogy azért áprilistól is számíthat még délig tartó pizsipartikra ám,mert nem lesz ideje előbb felöltözni:))))
    Nagyon drukkolok holnap,hogy az álom valósággá váljon, én a rózsaszín-táborba tartozom!

    VálaszTörlés
  2. Ponst erre gondoltam az előbb én is, hogy áprilistól pedig majd azért leszek még pizsiben délben,mert nem jutok el tusolni, átöltözni. :))) Holnap "nyerjen a jobbik" lesz! :) Puszillak Titeket!

    VálaszTörlés