2008. november 7., péntek

ebadta kölyök :)

 Nos, kiszúrt velünk a gyermekünk, de sebaj, majd megmutatja magát, ha úgy tartja kedve. :))) Ma már csak nevettem rajta, volt egy ilyen sejtésem, hogy még nem fogjuk megtudni.


Legalább még lehet tovább álmodozni, megérzésekre hallgatni stb... a bébicuccokat úgysem szeretném január-február előtt megvenni, addig inkább ötleteket gyűjtök, megtapogatom a pihe-puha babaruhákat, nézegetem a neten a babás honlapokat, babakocsit és társait. :))


Jövő héten elmegyek haza pár napra, be akarok majd nézni a Brendonba Budaörsnél is, mert a múltkor vettem egy szuper terhespizsit, ami nagyon kényelmes, és valami hasonlót keresnék, hogy legyen váltós, mert a régi pizsamáimnak a gatyái néha szorítanak, hálóinget pedig nem szeretem, mert mindig arra ébredek éjjel, hogy kivan az egész hátam.... :))) Tudom, hogy nem két fillér, de most már kényelmesebbek a terhesgatyák, napközben is inkább a terhesfarmeromat és a kordbársonygatyát hordom már, mert van hely a hasamnak bennük. :)) Éppen este nézegettem magam a tükörben, már jól beindult a hasam növekedése, már P is mondja, hogy tényleg látszik, hogy bizony baba lakik a hasamban. :)


Ez egy tegnapelőtti kép:



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Csináltam egyet bugyiban is, de inkább nem rakom fel, mert nem lett olyan jó, majd talán később, ha az egész képen csak a hasam fog látszani. :))))))


Egyébként holnap leszek pontosan 17 hetes terhes, hihetetlen, hogy rohan az idő, de élvezem a babavárás minden percét, be kell hogy valljam. :)



 

4 megjegyzés:

  1. Az a mondatom tűnt még el ennek a bejegyzésnek a kapcsán,hogy M.-nak is megmutattam itt a babapocid, mert most nem fogja "live" látni és nagyon tetszett neki!:)

    VálaszTörlés
  2. Húú, ez már tényleg poci és nem más:)) Tegnap voltak nálunk a Szilviék és neki is van:). Végre nem olyan vézna;-). Nem is mondtad nekem hogy jössz haza :-/

    VálaszTörlés
  3. Kisbambi, HannahNyuszi! és ez még csak a kezdet, mekkora lesz a végén? :))

    VálaszTörlés
  4. Hihi, tudnék mesélni,mekkora lesz a végén,még friss az emlék:)) De ráérsz még ezen gondolkodni, addig készítsd fel P.-t, hogy ő lesz a zokni- és cipőhúzás felelős!

    VálaszTörlés