2008. november 5., szerda

kétségek

Tudom, hogy már elég késő ezen agyalni, de ma megint eszembe jutott pár kérdés, ami foglalkoztat tulajdonképpen azóta, hogy két csíkos lett a teszt:


Vajon készek vagyunk már arra, hogy szülők legyünk?


Vajon tudni fogom, hogy miért sír a babám?


Vajon meg fogom állni a helyem anyukaként, feleségként, anya lányaként, testvérként, barátnőként stb?


Vajon nehéz lesz?


Vajon MILYEN lesz áprilistól az életünk?



Hát most egyenlőre ilyen "vajon feeling"-ben vagyok, de holnap reggel újra kisüt a nap és teletöltődök energiával és újra pozitivan fogom látni a világot. :)))


 


 

4 megjegyzés:

  1. Az élet televan meglepetéssel. Tegnap még elképzelni sem tudjuk hogy egyeszer anya leszel ma pedig már tudod hogy szükséged van a kis jövevényre és már az életed és gondolatod is másképpen alakul és minden reakciódban ott van a kis jövevény akit annyira vártok a pároddal. Ha eljön a nap biztos akkor is mint anya tudod hogy mit kell tenned és hogyan alakítsd ki az életed a 3 fős családnak

    VálaszTörlés
  2. Igazad lehet, hiszen ezt Te is érezhetted jó pár évvel ezelőtt... kétszer is. És megoldottad a dolgokat, különben nem lennénk most itt, ahol vagyunk. :) Ez követendő példa!

    VálaszTörlés
  3. Helló Család! :) Szerintem ne ilyenekkel foglalkozz, hiszen ez majd jön magától. Elsőkörben biztos hogy az anyai dolgokra fogsz összpontosítani és kevésbé állsz helyt máshol de ez természetes (talán a testvérkéd is elnézi :-) de amikor már megszoktátok hogy hárman vagytok bepótolod az elmaradtakat. Tudod ez olyan dolog mint amikor mondtuk hogy ne görcsölj!! Most is azt mondjuk, hogy ne filózz ezen!! Hidd el minden jönni fog magától, megváltozik majd az életetek ;) . Én mondom neked a nagy tapasztalt ;-).

    VálaszTörlés
  4. Igyekszek majd ezen sem görcsölni annyit, Te nagy Tapasztalt! :)

    VálaszTörlés