2008. november 4., kedd

Mára az utolsó

 


 Mára az utolsó próbálkozás, igazság szerint ezt is oldalra szerettem volna valahogy beilleszteni, de elcsúsznak a betük.... :((


Nem tudom, hogy sokan nézték e Gana Ina és Giovanni történetét a Pro7-en, Wir sind schwanger cím alatt volt a műsoruk, Gana Ina terhességét követhettük figyelemmel hétről hétre. :))


Amikor az első részt láttam, akkor tudták meg ők is, hogy babát várnak és mi is pont ugyanabban a szituban voltunk. Talán ezért is lettek egyből szimpatikusak, nem tudom, mindenestre majdnem minden részt láttam és ha megjelenik dvd-n, tutira megveszem majd. :)


Kisfiúk lett, Gabriel nevet kapta, szerintem szuper név, bár P engem leszavazott, hogy a mi leendő fiúnk  tuti nem lesz Gabriel... na mindegy, pedig Angyalt jelent, nekem mégis tetszik. De fő a kompromisszum ugye... :))


Szóval Giovanni írt egy számot a feleségének és a kisfiának, ami szerintem gyönyörű lett, ezt a videót akartam még oldalra, a bemutatkozáshoz valahogy beszerkeszteni, mert az is "wundervoll", ami velünk történik, de nem jön össze.


Viszont belinkelem a videót, hogy bárki megnézhesse, hogy mire is gondoltam....


http://www.youtube.com/watch?v=RJbFFwDxz1s


Mára tényleg eldugulok, hosszú volt a nap.... jó éjszakát! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése