2008. december 16., kedd

22. heti hírlevél

20. hetes ultrahang képBabád egyre csak nő és gyakorol a külvilági életre. Ezen a héten már hosszú pillákkal és szemöldökkel rendelkezik, haja is tovább nőtt, de igazán az agy fejlődése ugrik meg! Magzatod ujjlenyomatai most már tökéletesen kifejlődtek és egyediek, hallása pedig olyan jó, hogy az erősebb hangok akár álmából is felriasztják. Most már konkrétan rúg, a bukfencezésről nem is beszélve. Szívverését már sima sztetoszkóppal is hallani. Orra egyre inkább hasonlít arra, amivel majd megszületik, ahogy a porcok kezdenek kialakulni. Ha kisfiút vársz, a herék most kezdenek leszállni a zacsiba. Hossza 30-32 cm, súlya mintegy fél kiló már.



Fél kiló..... mint egy fél cipó, kenyér, milyen furi..... :)) Mostanában napközben is elég aktív Bohne Baba, biztos ismerkedik a kezével, lábával, bukfencezik, úszkál stb.. :) Jó lenne meglesni egy napját, hogy mivel tölti a 24 órát, ez tényleg érdekelne. :) Nem uncsi neki odabent?


Tegnapelőtt este, mikor a szokásos lálélu kutyu rituálé volt, észrevettem, hogy mikor lejárt a dallam, akkor elkezdett mozgolódni, így újra felhúztam a kutyut, végighallgattuk a dallamot, a végén megint rákezdte. :)) Ezt kb. hatszor játszottuk el, vicces és érdekes is volt egyben, mintha jeleket küldött volna felém, hogy tetszik neki, amit hall. Bár lehet, hogy azt akarta mondani, hogy már marhára unja a lálélu kutyut??? :))))

1 megjegyzés: