2008. december 21., vasárnap

Még hármat alszunk

 és karácsony!!! Lassan már tényleg kezdem érezni a feelinget, ma délelőtt megvettük a fenyőfát is, bár megfogadtuk, hogy jövőre nem hagyjuk ennyire a végére, mert már nem volt annyira nagy választék. Két helyen néztük, a második helyen találtunk egy szép fácskát Steiermarkból :))), potom 38 euroért haza is hozhattuk, jó biznisz ez a fenyőfaeladás. Kiváncsi lennék, hogy mit csinálnak azokkal a fákkal, amik megmaradnak, mert nem bírják eladni őket.


De a lényeg, hogy nekünk szép fánk lesz, egyenlőre az erkélyen várja a 24.-ét. Délután kihasználtam, hogy P is itthon van, így elpakolásztunk a kis szobában kicsit, most már megvan Kicsi Bohne babasarka is, jöhetnek a bútorok.Egész jó nagy hely lett, nem is gondoltam volna. Egyenlőre a karácsonyfa fog ott állni, februárban pedig érkeznek a bababútorok, babaholmik. :))) jaaaaaj, de várom már, hogy kialakíthassam a babasarkot!!!!! :)


Most feltankolok egy kis romantikából, megnézem a Nur die Liebe zählt-et a SAT1-en, ez a vasárnapi programjaim elmaradhatatlan része. :))))


szép estét Mindenkinek!!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése