2008. december 27., szombat

24. hét

 És ismét eljött a szombat, ismét eltelt egy hét, rohannak a napok, egyre közelebb kerülünk áprilishoz. :)) Ma ismét egy újabb hétbe léptünk, a 24.-be, hihetetlen, hogy már itt tartunk. Még szinte emlékszem arra a péntek délutánra, mikor Törökországból hazaérve a kezemben tarthattam egy zebrás tesztet és csak néztünk ki P-vel a fejünkből, hogy akkor mégis sikerült???? Érkezik Kicsi Bohne??? :)))Az kb. a 6. héten volt. Aztán tessék, már túl vagyunk a félidőn, sőőőőt egyre közelebb a cél.


A nagykönyvek szerint ettől a héttől kezdve beszélhetünk már szülésről, ha egy baba ilyen korán akarna megszületni, már nagy esélye van arra, hogy életben maradjon. Azért én remélem, hogy a mi babánk még jól érzi magát az albérletében és esze ágában sincs ilyen korán kibújni a világra, hiszen most még szürke, borongós, hideg idő van, várja csak meg szépen a tavaszt, a virágzásokat, a napsütést, és élvezze addig is a kis babakuckó melegét. :))) Én igyekszem a lehető legjobbat megtenni a luxusért és 5 csillagos szervízért. :)))


Délután csináltunk a tesómmal pár pocakfotót, de éppen az előbb nézegettem újra őket és nem tértem magamhoz, hogy már ekkkkkkora a hasam. :))) De anya "megnyugtatott", hogy nem csalt a fényképező, mert TÉNYLEG ekkkkkkora a hasam. :))) Most még beleférek egy kockába, de tavasszal talán majd puzzle-ből rakjuk össze Kicsi Bohne baba kuckóját????? :))


                     


 

2 megjegyzés:

  1. Belinkelem mégegyszer, hát ha most sikerül.
    http://duma.blog.nlcafe.hu
    http://duma3.blog.nlcafe.hu
    http://duma1.blog.nlcafe.hu

    VálaszTörlés
  2. Hát, ez nem akar összejönni. Szóval Nem elfelejteni-t írd be ABC sorrendes keresőbe. Meg fogod találni. :)

    VálaszTörlés