2008. december 18., csütörtök

újabb látogatók

 Ma délelőtt anyukám hívott, hogy délután indulnak Bécsbe. Mivel holnapra vártam őket, egy kicsit át kellett szerveznem a napomat, hogy utolérjem magam, mert már betábláztam a két napot, hogy mindennel kész legyek.


Gyorsan lementem a boltba, összedobtam egy kis frankfurti levest és csokis muffint, ez lesz a vacsi, remélem, hogy ízleni fog nekik. :))) Másra most nem igazán volt időm és energiám.


Ráadásul egész nap esik az eső, annyira szomorú, szürke idő van, hogy semmihez nincs kedvem igazán. Holnap még vissza kellene mennem a kórházba is, az altatóorvossal beszélni, majd megkérdezem anyáékat, elkísérnek e és utána csavargunk egyet a városban, vagy majd randizunk inkább a cityben. Bár jó lenne, ha holnapra már elállna ez a fránya eső, mert nincs kedvem bőrig ázni. :(( Na mindegy, majd lesz valahogy.


Megmutatom Kicsi Bohne új szerzeményeit, igazán vagány kiscsávó lesz belőle, már látom előre. :)))



Ezt pedig a kolléganőmtől kaptuk, de majd később lesz jó, mivel 80-as méretűek.



Már nagyon várom a januárt, amikor szabadon garázdálkodhatok a bébiosztályokon, vásárolhatom a cukibbnál cukibb babaholmikat, játékokat stb.... :))


 

4 megjegyzés:

  1. Hát ezek nagyon édes cuccok!!! Legjobban a tehénkés cipő tetszik!!! Szuper!!! Mindig olvaslak, és örülök, hogy minden okés veletek! Látom szépen növögettek! Csak így tovább! :o) Mikor látogatsz haza? Vagy majd talizunk a babakocsi projektnél? :o) Tényleg, a német ebay-en nézelődsz? Néha bekukkantok én is, de még csak a téli csomagok vannak fent... Puszi Nektek!!!

    VálaszTörlés
  2. A tehénkés tutyi nálam is nyerő. :)) Dec. 26-án megyek haza 4 napra, összefuthatunk majd egy "pocakvizitre" :)) Az osztrák/német ebay-en nézem a babakocsikat, sztem januárban lesznek majd akciók, karácsony utáni pangásra számitok. :)) AKKOR jön el a mi időnk. :)) Puszi

    VálaszTörlés
  3. Oksa! Csörögj, vagy dobj üzit ha itthon leszel, és összefuthatnánk!!! :o)))

    VálaszTörlés
  4. Mindenképp jelentkezek! :)

    VálaszTörlés