2008. december 15., hétfő

minden rendben

 Délután a nőgyógyászomnál voltunk, P is elkísért, de most kint várakozott, mert a múltkor sem látott sokat az ultrahangon, sajnos a dokinak nem valami modern masinája van.


Kicsi Bohne Babával minden rendben, előírás szerint fejlődik, növekszik, kb. 25-26 cm most, a fejmérete, combcsontja is annyi, amennyinek lennie kell, mutatta a doki, hogy a fejecskéje kb. a köldököm felett pár centire volt, aztán a hasam aljánál a popója és kicsit ferdén alatta voltak a lábai. :))) érdekes volt elképzelni, hogy éppen hogyan pihen a pocakban a babánk.


A magzatviz mennyisége is rendben volt és a placenta is jól helyezkedik, úgyhogy mindent rendben talált a dokibácsi. Újabb kő gördült le a szívemről, haladunk, haladunk. :)) Kérdezte, hogy akarjuk e tudni a nemét, mondtam, hogy igen, és hogy Sopronban voltunk 4 dimenziós uh-n és pénteken a kórházban is látható volt a "kukac", erre a doki ma nem látott kukacot, de mondjuk néztem én is végig a monitort, azon az ultrahangon szinte SEMMIT nem lehetett látni, inkább csak foltokat és a babánk is eléggé nyugodtan feküdt és takart mindent, úgyhogy nézegetni kellett volna még pár percig, hogy esetleg a kukaca kivillanjon. :))) A soproni és a pénteki fotók után én nem is tudom elképzelni, hogy meglepetés érjen, bár egy fél pillanatra átszaladt a fejemen, hogy mi lenne, ha tévedtek volna és nem kis pöcsösünk növekedne a pocakban. :))) De hiszek a két fotóban, amit eddig kaptunk és továbbra is már a kisfiúnkhoz beszélek a pocakomban. :)))


Legközelebb majd január 19-én kell mennem, addig megint még olyan hosszú idő van, hogy bírom majd ki mozizás nélkül?????? :((


De a lényeg, hogy mindent rendben talált ma is a doki, így nyugodtan térhetek nyugovóra, remélem, éjszaka sikerül végre jól aludnom. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése