2009. március 7., szombat

34. hét

 Ma ahogy benéztem a blogomra, észrevettem, hogy a baba itt jobb oldalon a számlálónál már fejjel lefelé pörög.... egyből nosztalgiázni lett kedvem, hogy amikor elkezdtem októberben ezt a naplót írni, akkor még egy kis embriócska forgott ugyanott, amiből még alig lehetett kivenni, hogy baba akar lenni.... :))) és hétről hétre növekedett, változott ez a babácska, ugyanúgy, ahogy a hasamban lévő Bohne baba is... most pedig már fejjel lefelé van, tehát elvileg mostanra már be kellett, hogy forduljon a mi babánk is a helyes irányba. Elvileg már hetek óta fejjel lefelé van bennem ez a kis dinnyécske, remélem, hogy most már így is marad, már ne gondolja meg magát!!! :) Pár hét és megismerhetjük ezt a babát, már nagyon kiváncsiak vagyunk rá, P is már naponta elmondja neki, hogy már nemsokára találkoznak, és hogy mennyire várja már a kicsi fiát. :)) Aranyos nagyon...

Ma délelőtt kitakarítottam a fürdőt, wc-t, konyhát, felporszívóztam, de már nem bírom úgy a hajtást, mint régen, utána le is kellett dőlnöm, mert le akart szakadni a derekam... Bohne Baba egyre nagyobb, nehezebb a hasam, én pedig könnyebben és gyorsabban fáradok. De ezt a pár hetet már fél lábon is kibírom, legfeljebb majd befogom P-t jobban a háztartásba..... mondjuk tényleg segít, ha megkérem. :)) Rendes pasi, főleg most, hogy a fiacskája a hasamban növekszik.... :))))

Csináltam megint pár új pocakfotót, hát lássuk a dinnyécskémet, aki már nem is annyira kicsike..... :))))


    

A köldököm már nem igen látszik, kezd kifelé fordulni és tegnap este észrevettem a fürdőben, hogy kezd kialakulni alulról az a barna csík, ami a legtöbb nőnél elég erősen látszik már a szüléskor a pocaknál... nem jut eszembe most a neve, de tudjátok, mire gondolok.... :)))) ami így keresztben megy a köldökön keresztül a has kb. közepéig... :)))

3 megjegyzés:

  1. Atyaég, hát nem lesz kicsi baba Ben. :))) És még nőni fog a pocakod, kitartás, most már tényleg nemsokára itt lesz a kicsifiad! :))))

    VálaszTörlés
  2. Hát Csajszim,nem semmi pocakkal bírsz:):)de kitartás,lassan a karjaidban fogod tartani:):)

    VálaszTörlés
  3. Hellokittys cuccook:)) és abba gondolj bele, hogy amikor az első pocakfotót raktad fel, milyen volt:))

    VálaszTörlés