2009. március 10., kedd

34. heti hírlevél

 És megint kedd lett, mondjuk ma el is felejtettem, hogy milyen nap van, így fogorvos után kapcsoltam, mikor az e-mailek között az aktuális hírlevélre bukkantam. :))

Szerencsére nem volt gond a fogorvosnál, a fogamnak nincs baja, fogínygyulladásom van és ezért fáj minden harapás, mert meg van kicsit dagadva az ínyem. Kedves volt a doktornő, elmagyarázott mindent, kitisztitotta, vérzett nagyon, de azt mondja, hogy ez a terhesség alatt sajnos elő tud fordulni, később majd jobb lesz. Írt fel pár tippet, milyen fogkrémet, szájöblítőt vegyek, ezek direkt érzékeny fogínyekre vannak. Már meg is vettem őket, este kezdődik a kezelés.

Mikor a széket ledöntötte a doktornő, Bohne baba nagyon beindult a hasamban, ott nevettek az asszisztensek és a doktornő is, hogy biztos érzi odabent, hogy gyötrik az anyukáját, mert szinte már ki akart jönni, annyit rúgdalt. :))) Elvileg még két pici lyukat is talált a dokinéni, jövő héten majd szerintem betömetem, hogy erről is le legyen a gond, nehogy még azok is esetleg bedurranjanak így az utolsó hetekre. Biztos, ami biztos....

És akkor jöjjön az aktuális információ kicsi fiúnk aktuális fejlődési szakaszáról, már nem sok hírlevél van hátra és megismerhetjük őt. :)) Juhuuuuuu..... :)))


32. hetes ultrahang kép

Magzatod viselkedése egyre inkább hasonlít egy újszülöttére. Ébrenlétekor szemei nyitva vannak, alváskor lehunyja. Már erősen tud fogni, körmeire pedig nem sokkal születése után ráfér egy alaposa manikűr. Elkezdődik az antitestek termelése, ezek az immunrendszer katonái, miközben bőre is egyre vastagabb védvonalat képez. Most már 46 centi körüli a hossza, súlya pedig 2,5 kiló. Ha most születne, már 95% esélye lenne a túlélésre!


Hihetetlen, hogy már 46 cm körül van a hossza bár néha már mindenhol érzem egy-egy porcikáját a hasamon keresztül, kiváncsi lennék, hogy fér el a kuckójában, lassan már tényleg kinövi. :)) De már az sem lesz nagy gond, mert egy csodaszép babasarok várja idekint és egy tuti bébijárgány. :))))

1 megjegyzés: