2009. március 30., hétfő

jósló fájások

 Megjártam a dokit, megint meg lettem szúrkálva kicsit, de nem volt vészes. Mondtam neki, hogy hajnal óta olyan fura nyomás van a derekamon és "ott alul", mintha ki akarna szakadni valami, megnézett, de még semmi jele, hogy Bohne Baba ki szeretne jönni, még zárt a méhszáj. Most megnyugodtam, azt mondta, hogy ez is jóslófájás lehet. Én eddig azt hittem, hogy az olyan, hogy jön, fáj-fáj, aztán elmúlik....de azt mondta, hogy több fajtája van, embere válogatja, hogy kinél hogy jön elő, mert ez azt jelenti, hogy a méh készül a NAGY FELADATRA.... azért eddig mindig úgy voltam vele, hogy na, még hónapok, aztán na, még hetek vannak hátra, de ez a hajnali-délelőtti fájás ráébresztett, hogy bizony már nincs messze Ben Baba érkezése, és bizony nem adják ingyen ezt a gyereket. :)))) Mindegy, ezt is túléljük, mint mindent.


Délután felhívtam a magyar doktornőt a kórházban, ahol szülni fogok, nagyon kedves volt, fel is ajánlotta, hogy holnap ügyeletes, menjek be hozzá 5 körül és csinálunk egy ctg-t (otthon nst a neve), ahol megnézzük a bébi mozgolódását és a nagy ultrahang géppel is megnéz, ami tud súlyt saccolni. Szerintem most már többször bemegyek majd hozzá, mert ez nekem is megnyugtató érzés, hogy megleshetjük a bébit. Elvileg ugye itt úgy van, hogy ha 18-áig nem születne meg, akkor kellene bemenni a kórházba lejelentkezni és onnantól számitva kétnaponta ctg vizsgálat lenne. De tök rendes volt, hogy egyből felajánlotta, hogy menjek be holnap és megnézzük a babát és mindenben segít. :))) úgyhogy újra megnyugodtam, hogy jó kórházat választottunk.


Ben baba egész nap ficánkol, nem győzi kidugdosni a csontosabb testrészeit a hasamon keresztül, néha szinte felugrok, olyan hirtelen mozdul. :))) de olyan kis cuki, már nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy ki is ez a ficánka. :))) nemsokára megtudjuk, de abban már most biztos vagyok, hogy az elején még szinte hiányozni is fognak ezek a hasamon keresztül kidudorodó kis részecskék... :)))))

1 megjegyzés:

  1. Hiányozni fog, de majd a következőnél megint érezni fogod;))))

    VálaszTörlés