2009. március 12., csütörtök

Játék

 Ma nem sok minden történt velem, délelőtt elhoztam egy adag babaruhát, amit a neten licitáltam, utána délben P-vel randiztunk egyet a városban egy ebéd erejéig, de aztán ő ment dolgozni. Elkísértem a munkahelyére, a kollégái megcsodálhatták a hordótestű asszonykáját :)))) , utána pedig hazajöttem és mosom a következő adag babacuccokat. :)) Még gondolkodtam, hogy átmegyek az ikeába egy-két apróságért, de délután már nem igazán szeretek boltokat járni, mert ezren vannak, majd talán holnap délelőtt P-vel....

Sajnos bajban vagyok a kabátokkal, mert csak a télikabátomat tudom felvenni, de abban most már megsülök, ma egy átmeneti dzsekiben mentem a dolgomra, de elöl ugye nem tudom felhúzni, igy elég viccesen néztem ki, meg is lepődtem a sétálóutcában, mikor az egyik kirakatban feltűnt először egy naaaaaagy has és utána jött csak a test, és a fej résznél magamat láttam viszont. :))))) Kérdeztem délben P-től, hogy ezek a kirakatok torzítanak, vagy tényleg ennyire óriááááási már a hasam??? Háááát, ő megnyugtatott, hogy tényleg ilyen nagy. :))) azért itthon a tükörben teljesen máshogy nézek ki, mint ahogy ma láttam magam a séta alatt.... hihetetlen, hogy mennyire megnőtt ez a kuckó. És majd milyen fura lesz pár hét múlva, mikor tusolás közben már látni fogom a lábujjaimat és a többi alsó testrészemet.... :)))))

Forgószéltől kaptam 10 szót, amiről írnom kellene, hogy mi jut eszembe, ha meghallom őket, hát nézzük azt a 10 szót:

Kincs: a legnagyobb kincsünk nemsokára megszületik, Bohne baba személyében, akit már nagyon várunk.

Érzelem: számomra nagyon fontos egy kapcsolatban, érzelmek nélkül nem is tudtam sosem elképzelni, hogy valami komoly legyen az aktuális lovaggal. Nagyon szerelmes tudtam lenni és vagyok most is. :))

Bátorság: nem mindenben vagyok bátor, például az extrém dolgoktól kicsit félek....bár amire büszke vagyok, hogy augusztusban pár nap dilemma után Törökországban kipróbáltam a tengeri ejtőernyőzést és naggggyon jó volt odafent. :))) mondjuk rá két napra itthon kiderült, hogy Bohne baba már a pocakomban volt, ha ezt tudtam volna, tuti nem vállalkoztam volna erre a kalandra. De most már elmondhatjuk, hogy Bohne Baba is ejtőernyőzött már életében, bár nagyon kis iciripici volt. :)))

Hang: nem szeretem a hangos embereket, utálom ha valaki felemeli a hangját, nem látom értelmét....igyekszem elkerülni a hangoskodókat is az utcán, jobb a békesség.

Csend: a csendet viszont szeretem, szeretek mélázni, álmodozni csendben és egyszerűen csak kikapcsolni.... imádom a szaunában a pihenőhelységet, ahol általában mindenki csendben relaxál, pihen. Nagyon fel tud tölteni.

Levegő:  Az élet mozgatórugója, levegő nélkül nem tudnánk élni.

Mélység: szeretnék egyszer megtanulni búvárkodni, hogy felfedezhessem a vizivilágot, de a mélységtől kicsit félek.... Egyiptomban pipával buvárkodtunk pár éve, az nagyon érdekes volt, de azt hiszem, hogy rendes búvárfelszereléssel már kicsit félnék odalent.....

Hullám: erről a szóról egyből a Balaton jut az eszembe, egyszerűen imádom minden évszakban. Nincs olyan év, hogy ne látogatnánk meg, életem része.

Élet: erre egy idézetet írnék, ami szerintem nagyon találó:

"Az élet egy keringő, melyet eltáncolsz a sírig, életed csak attól függ, kivel és hogyan táncolod végig!"

Cél: mindenkinek szüksége van célokra az életben, különben túl unalmasak lennének a napjaink. Mikor hajón dolgoztam, a célom egy saját lakás volt, ennek elérése érdekében sokkal könnyebben átvészeltem a hónapokat, mert tudtam, miért dolgozok. Amikor megvettem a lakásomat, nagyon jó érzés volt, hogy minden egyes négyzetméteréért megdolgoztam. A mostani célom, hogy jó anya legyek és a családom büszke legyen rám és a kis családomra. :)))

Nem tudom, hogy ki játszott már és ki nem, de akiket olvasok naponta, szerintem már mindenki megkapta a maga 10-10 szavát. Azért feldobom én is a labdát, talán Jane, Topsecret, Rzso, Katanyu még nem nyilatkozott. :)))

És a 10 szó:

Család, nyár, szabadság, harag, játék, gyerekkor, állatok, tenger, édesség, házimunka.

1 megjegyzés:

  1. Köszi a játékot, én mostanság elég lusta vagyok, de majd valamikor én is belevetem magam. De azért köszi :))

    VálaszTörlés