2009. január 3., szombat

25. hét

 Újra szombat, újra hétforduló, elérkeztünk a 25. héthez. Még két hét és már a 3. harmadba lépünk, egyszerűen fel sem tudom fogni, hogy már ennyire közeledünk a cél felé. Kezdek betojni kicsit, bár igyekszek még nem gondolni arra, hogy mindjárt április. :)))) Még 105 nap a számolt születési időpontig, ami lehet kicsivel több és kevesebb is, majd Bohne baba eldönti, hogy melyik nap lesz neki szimpatikus a mi kis világunkra való érkezéséhez. Valamiért most úgy érzem, hogy előbb fog megérkezni, valami hatodik érzék ezt súgja.... de az tényleg óriáááási szenzáció lenne, ha ő is 8-án akarna megszületni, hogy hármas szülinapot ünnepelhessünk. :))) Nagyon kiváncsi leszek majd rá.


Egyébként most már kezdek nehezebben aludni, nem találom a helyemet igazán, mikor aludni térek, forgolódok sokat, sehogy sem kényelmes, tegnap is aludtam egy fél órát éjféltől, de mire P hazaért 1 körül, már újra olyan éber voltam, mintha már reggel lenne. Kijöttem hozzá kicsit beszélgetni, tévéztünk, szuper műsor ment hajnalig a tévében, luxus hoteleket mutogattak a világ több pontjáról. Le is adtam a rendelésemet P-nek, hogy egyszer igazán elvihetne majd minket a Maldiv szigetekre az üvegaljú bungalókba, vagy Balira..... :))) érdekes volt a műsor, így fél 4-ig tévéztem, és mikor már kezdtem bealudni, gyorsan bejöttem a kis szobába, ahol újra kb. 20 perc forgolódás után megtaláltam egy kényelmes poziciót és úgy aludtam el. :)) Azt hiszem, hogy pár hét múlva meg fogom tanulni az ülve alvást is, mert máshogy nem igazán fog menni. Reggelente úgy kelek fel néha, mint egy bogár, aki felborult és a hátán kapálózva próbálja magát visszafordítani a megszokott pozíciójába. :)))) megírhatnám simán az "egy bogár élete" című napi történetemet, teljesen találó lenne a cím. :))) P mindenesetre jókat derül rajtam reggelente, ahogy nagy nyögdécselések közepette indulok ki az ágyból. :)))


Mostanában Bohne babának is beállt egy napi rendszere, ha lehet ezt már rendszernek mondani, délelőtt alvás, délután alvás, mikor apukája dolgozni megy, olyan fél 4 körül, akkor azért "bejelentkezik" kicsit, rúgdal egyet-kettőt, míg én is és P is érezzük a kezünkkel, utána megint alszik és aztán éjszaka kezdődik a party, míg apukája haza nem ér. :))) Olyankor nem segít a lálélu kutyu sem és a babazenék sem igazán, csak ideiglenesen, mert mikor P hazaér, és legtöbbször fent vagyok, ad puszit a kisfiának és megsúgja neki, hogy most már itthon van az apukája, úgyhogy aludjon ő is. :))) és láss csodát: alvás lesz..... tudom, hogy hülyeség, vagy mittomén, de azért érdekes mindenesetre, hogy a legtöbb napunk ennyire kiszámítható már. :)) Jó lenne, ha később is tartaná magát egy hasonló rendszerhez, hogy kiszámítható baba legyen. :)) de tudom, hogy nem kívánságműsor, először legyen itt ez a babucika, ismerjük meg egymást és majd úgyis kialakul minden, ahogy lennie kell. :)


Egy aktuális pocakfotó még így a végére, hogy mindenki láthassa, most már úgy nézek ki, mint aki egy görögdinnyét nyelt. :)) na jó, egyenlőre még "csak" egy kisebb görögdinnyét.... :)))


    

8 megjegyzés:

  1. Nem tudom milyen testhelyzetben szoktál aludni,de a legkényelmesebb-amikor már nagy a pocak-az oldaltfekvés.Én magammellé tettem egy párnát,ráhelyeztem a pocakomat,lábaim közé a takaró-na valahogy így húztam ki a kilenc hónapot.:))
    Mert ez már csak rosszabb lesz,ahogy nőni fog Kicsi Bohne.:(
    Jut is eszembe:
    Valaki meg fogja majd írni helyetetted ha megszületik a baba?:)
    Még ha csak annyit is,hogy köszönitek jól vagytok?(Mert én izgulni fogok!:))

    VálaszTörlés
  2. Én is a bal oldalamon alszok általában, de mire megtalálom a kényelmes poziciót, eltelik legalább fél óra. :) És AKKOR általában pisilnem kell, tehát kelhetek újra fel és kezdődik minden előlről... :))) Aranyos vagy, hogy izgulsz majd, addigra megszervezem, hogy legyen, aki beírja a híreket! :) De addig még sok víz lefolyik a Dunán.. ;) :)

    VálaszTörlés
  3. Szia. Grat a kisfiúhoz:)) Azt megkérdezhetem, hogy németül vagy magyarul vagy kétnyelvűen akarjátok majd felnevelni a kicsit? És te most ha hozzábeszélsz akkor magyarul vagy németül teszed?:))

    VálaszTörlés
  4. Szia Jane, úgy tervezzük, hogy két nyelven fogunk majd beszélni a babához, én magyarul, a férjem pedig németül. Mi egymás között németül beszélünk, de szeretnék következetes lenni és a magyart is megtanítani neki. Most magyarul beszélek hozzá, P pedig németül. :)) Szokja csak! :)) a környezetemben van pár kétnyelvű család, és egész jól müködik, úgy veszem észre, úgyhogy mi is így tervezzük. :)

    VálaszTörlés
  5. Oké, köszi a választ:)) Nem mintha én már ott tartanék hogy ilyen kérdéssel kelljen foglalkoznom (kár:() de én is Ausztriában élek, és nekem "szingli blogom" van itt, ami azt jelenti hogy még csak most vagyok ráállva a "pasifogó témára". Viszont egy ideje osztrák pasikkal "foglalkozom", szóval csak így bevillant ez a kérdés, amikor olvastam a Te blogodat, hogy mi lenna ha nekem is osztrák pasim lenne és.. szóval elöreugrottam az iödben szóval érted na :)) Mégegyszer köszi!:)

    VálaszTörlés
  6. Értem, értem. :)) Álmodozni, tervezgetni mindig jó, és eljátszani a gondolatokkal, hogy mi lenne ha... :) Mi is sok mindent eltervezünk, hogy majd mit hogy fogunk csinálni, de hogy abból mi lesz az, amit meg is tudunk valósítani, majd a jövő kérdése. :)))) Megtaláltam a blogodat, majd olvasgatom az eseményeket és akár segítek is, ha már a "célegyenesben" leszel. :))) Egyébként Bécsben élsz Te is? Sok sikert a keresgélésben, drukkolok!!! B.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen :))) Éltem Bécsben is egy évig, de most perpill Wiener Neustadtban lakom. (Bár ez sincs nagyon messze töle), köszi, olvaslak továbbra is :))

    VálaszTörlés
  8. tényleg nem vagy annyira messze. :))

    VálaszTörlés