2009. január 20., kedd

27. heti hírlevél

 Kicsi Bohne csak nő és nő, szépen fejlődik a kuckójában. :)) Ma megint kaptam egy hírlevelet, lássuk, hogy mi történik éppen a babaházban:



25. hetes ultrahang képA hét vége egyben a harmadik trimeszter kezdetét is jelenti. A retina rétegei ezen a héten nyerik el végleges formájukat. Ezek a rétegek fogják fel a fényt, majd ezek továbbítják az információt az agy látóközpontjába feldolgozásra. Gyermeked bőre még mindig elég ráncos, de ez nem is csoda ennyi víztől. Ezek a ráncok majd csak születése után néhány héttel tűnnek el teljesen, mikor gyermeked az újszülött kor után a csecsemő korba lép. Most már 37-40 centi hosszú, súlya pedig több, mint egy kiló.


 



És még egy fontos információ volt a heti hírlevélben, amit feltétlenül megfogadok:


"Testednek már 300-350 plusz kalóriára van szüksége naponta. Még mindig csak gyarapodik a súlyod, és ez már csak így marad a 36-37. hétig. De mostantól máshová fogsz hízni, mint eddig. Ha továbbra is egészségesen próbálsz táplálkozni, és alaposan átgondolod, mit eszel, akkor ez a súlygyarapodás nem lesz tartós vagy egészségtelen mértékű, sőt, ennyire szükséged van neked és gyermekednek is.


De ez most nem az az időszak, mikor a mérleg nyelve miatt kellene aggódni, attól pedig óva intünk, hogy a terhesség alatt fogyókúrázni kezdj! "


Tehát NO FOGYÓKÚRA most, írásos igazolásom van, hogy ez az időszak nem erről szól!!!! :))))) Megyek is vacsizni vmi finomat P-vel, mert megérdemlem. :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése