2009. január 14., szerda

Blog-Oklevél

 Lassan kialakulnak kedves ismeretségek itt a blog-világban, aminek nagyon örülök, szeretek ismerkedni, barátkozni és bevallom, hogy amikor elkezdtem a blogírást, erre nem is gondoltam volna, hogy ilyen kedves embereket fogok megismerni azáltal, hogy "csak" leírom a gondolataimat, érzéseimet, történéseimet stb...


Ezért nagyon jól esett, hogy Duma és Jane is megemlékezett rólam egy "játékszerűséggel", egy díjjal, amit megpróbálok én is továbbadni:



"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.
Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra!
Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"


 


Továbbadni már elég nehéz, mert ahogy néztem, lassan körbeért azoknál, akiket olvasok, ezért én is a kedvenceimnek ajánlanám, akiket minden nap olvasok:


Dújv


Katanyu


Forgószél


Duma


Jane_Wonda


Rzso


Még egyszer köszönöm szépen a kedvességeteket, igazán jóleső érzés tudni, hogy ennyien kiváncsiak vagytok Kicsi Bohne érkezésének történetére és örülök annak is nagyon, hogy én is részese lehetek a Ti életeteknek is egy kicsit. :)))


Maradjatok Mindannyian ilyen kedves, jólelkű emberek, én ezzel a pár sorral köszönném meg minden Olvasómnak a bizalmat és a sok kedves kommentet:


"- Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka.


- Neked azonban nem szabad elfelejtened:


Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.


Felelős vagy a rózsádért..."


Antoine De Saint-Exupéry: A Kisherceg

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok Bambikám,megérdemelted a díjat! És külön örömmel olvastam az állítólag "elcsépelt",de sokak által mégsem ismert,ide is nagyon illő KisHerceg-idézetet!

    VálaszTörlés
  2. Számomra a Kisherceg soha nem lesz elcsépelt, mert igazság van benne és próbálom az életemben is ezt az irányt tartani. :)) De ezt tudjuk mindketten, hogy a Kishercegnek MINDIG igaza van. ;) :)) Puszi Nektek!!

    VálaszTörlés