2009. január 5., hétfő

és az őrület folytatódik.....

Elkiabáltam tegnap, hogy mától remélhetőleg nyugi lesz és az emberek dolgozni mennek, mert elfelejtettem, hogy a holnapi nap itt Ausztriában ünnepnap, úgyhogy szinte mindenki kivette még a mai napot, és nem ment dolgozni. Ami ugyebár azt jelenti, hogy a bevásárlási őrület folytatódik, és ebbe én is beleszaladtam ma.


Gondoltam, ma már kidugom az orrom a kuckónkból és kicsit kimozdulok, míg P a konditerembe erősödik, addig én nézelődök és talán végre találok egy újabb farmert a kismamaosztályokon. Rákészültem, felöltöztem, belőttem a séróm, mert ugye emberek közé megyek újra.... DE aztán a bevásárlóközpont közelében már rosszat sejtettem, amikor már két lámpával korábban dugóba kerültünk, ami nem igazán akart mozdulni. A máskor 5 perces útszakasz ma legalább fél órámba került és megdöbbenve láttam, hogy az ÖSSZES parkolóház tele van. Kész voltam teljesen, egyből elment a kedvem mindentől és indultam volna haza, ha a kulcs nem P-nél lett volna. Igy arrébb jöttem egy bevásárlóparkba, ahol még nem volt annyira nagy tömeg, de azért sokan voltak és megnéztem két üzletet, mikor P hivott, hogy kész van, merre vagyok. Elmentem érte, hazajöttünk, beugrottunk az élelmiszerboltba, ahol szintén ezren voltak, ott már P is fogta a fejét. Hazafelé a rádióban bemondták, hogy figyeljenek az emberek oda, mert a legtöbb bevásárlóközpont környékén fennakadások várhatóak, főleg a Shopping City Südnél. Hát köszi, időben bemondták...megspórolhattam volna egy bosszús délelőttöt, és nyugiban pihenhettem volna itthon tovább.


Egyszerűen hihetetlen, hogy az embereknek még mindig van pénzük és idegzetük vásárolni, nyomorogni stb.... Már harmadik hete szeretnék egy gatyát venni, de utálom, hogy lökdösnek jobbról-balról és inkább elnapoltam. De most akkor meddig kell elnapolnom??? Lassan már ott tartok, hogy csak egy gatya jön rám, majd úgy csinálom, hogy ha éppen kimosom, akkor nem megyek sehova, mert nem lesz mit felvennem. :))))


Úgyhogy a ma délutáni sétámat is töröltem, mert ismét emberutálat kerülget, nincs kedvem senkihez és semmihez, itthon olyan jó nyugi van!!!! Az anyósom megnyugtatott, hogy szerdától tényleg visszatér a nyugalom, majd meglátom, hááááát legyen igaza, kívánom teljes szívemből!!!! :)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése